Fallout 3 και Evoland διαθέσιμα δωρεάν στο Epic Games Store

Με σπουδαίο δώρο γιορτάζει το κατάστημα Epic Games Store την 25η επέτειο του Fallout, καθώς μοιράζει σε όλο τον κόσμο το Fallout 3: Game of the Year Edition μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022. Παρέα με το Fallout 3 θα βρείτε δωρεάν και το πολύ ενδιαφέρον Evoland Legendary Edition.

Το Fallout 3 κυκλοφόρησε το 2008 ως το πρώτο πλήρως τρισδιάστατο game της σειράς με real-time μάχες στην post-apocalyptic Washington, D.C. Οι gamers αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός επιζώντα του Vault 101, ο οποίος τριγυρνά στην ερημωμένη πόλη αναζητώντας τον πατέρα του. Στην GOTY Edition συμπεριλαμβάνονται και τα 5 DLCs (Operation: Anchorage, The Pitt, Broken Steel, Point. Lookout και Mothership Zeta).

Σε ό,τι αφορά το Evoland Legendary Edition, πρόκειται για ένα πακέτο και των δύο παιχνιδιών Evoland που ανήκουν στην κατηγορία των indie adventure RPGs και είχαν ξεχωρίσει για το γεγονός ότι όσο προχωρά το παιχνίδι, τόσο αλλάζει το στυλ των γραφικών και της μάχης. Από μονόχρωμο side-scrolling καταλήγει σε τρισδιάστατα γραφικά με μάχες σε πραγματικό χρόνο.

Fallout 3: Game of the Year Edition - [Epic Games Store Link]

Evoland Legendary Edition - [Epic Games Store Link]

Loading