Fallout: Έρχεται η τηλεοπτική μεταφορά από την Amazon!

Εξαιρετικά τα νέα για τους φίλους του Fallout και των δυστοπικών τηλεοπτικών σειρών, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα η τηλεοπτική μεταφορά της δημοφιλέστατης σειράς παιχνιδιών για λογαριασμό της Amazon!

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ένα σύντομο teaser trailer απ’ όπου δεν αποκαλύπτονται και πολλά πράγματα, παρόλα αυτά, επιβεβαιώθηκε πως τα δικαιώματα ανήκουν πλέον στην Amazon και στην παραγωγή θα συμμετέχουν αρκετά μέλη που εργάζονται για την τηλεοπτική σειρά Westworld.

Σύμφωνα με τον Todd Howard της Bethesda, η συζήτηση για την τηλεοπτική μεταφορά του Fallout είναι ανοικτή εδώ και περίπου μια δεκαετία, ωστόσο, όλα πήραν τον σωστό δρόμο μόλις γνώρισε τον Jonathan Nolan και τη Lisa Joy. Ειδικά ο Nolan, έχει εργαστεί ως σεναριογράφος σε αρκετές από τις τεράστιες επιτυχίες του αδερφού του, Christopher Nolan, όπως τα The Prestige, The Dark Knight και Interstellar.

Δεν έχει γίνει γνωστό τίποτα σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της παραγωγής ή το καστ, οπότε, θα περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Loading