Φήμες θέλουν τη SEGA να ετοιμάζει reboot των Crazy Taxi και Jet Set Radio

Πριν από περίπου έναν χρόνο η SEGA είχε μιλήσει για ένα μυστηριώδες «Super Game» project χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά εδώ και μερικές ώρες μια αναφορά του δικτύου Bloomberg έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στο θέμα.

Συγκεκριμένα, το Bloomberg αναφέρει ότι τρέχουν ταυτόχρονα τρία projects στο πλαίσιο του «Super Game», ένα εκ των οποίων είναι ένα καινούργιο FPS, ενώ τα άλλα δύο είναι τα ριζικά reboots των πολυαγαπημένων Crazy Taxi και Jet Set Radio.

Η ανάπτυξη των reboots βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε πριν από έναν χρόνο, και λογικά θα είναι έτοιμα κατά το 2024. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι θα τα μετατρέψει σε live-service games τύπου Fortnite, επομένως, θα τα ανανεώνει με νέο περιεχόμενο για αρκετά χρόνια.

Υπενθυμίζουμε ότι τον περασμένο Νοέμβριο η SEGA έκλεισε συνεργασία με το τμήμα Xbox της Microsoft για την υποστήριξη του «Super Game» ως μέρος της μεσο-μακροπρόθεσμης στρατηγικής της που θα εστιάσει στο online κομμάτι, την ανάπτυξη κοινοτήτων, την εκμετάλλευση των δικών της IPs και φυσικά την παγκόσμια διάθεση τους.

[via]

Loading