Φονικό Όπλο 5: Ο Mel Gibson επιστρέφει στη θέση του σκηνοθέτη

Ο δημοφιλής ηθοποιός Mel Gibson ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει τη θέση του νέου σκηνοθέτη για την ταινία Lethal Weapon 5, αφού ο Richard Donner που επρόκειτο να σκηνοθετούσε τη νέα ταινία απεβίωσε τον περασμένο Ιούλιο.

Ο Gibson δίνοντας συνέντευξη στo The Sun παραδέχτηκε πως ο Donner στο παρελθόν του είχε πει να αναλάβει τη σκηνοθεσία της ταινίας Lethal Weapon, σε περίπτωση που του συμβεί κάτι κακό. Τότε, ο Gibson δεν είπε τίποτα, τώρα όμως θα σκηνοθετήσει την πέμπτη ταινία.

Σύμφωνα με το Deadline, το Lethal Weapon 5 ενδεχομένως να μην κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες και να κάνει πρεμιέρα ως πρωτότυπη ταινία στο HBO Max. Πριν πεθάνει ο Donner, ο Richard Wenk είχε ολοκληρώσει ένα προσχέδιο για το σενάριο της ταινίας. Οι Dan Lin και Jonathan Eirich θα είναι παραγωγοί της ταινίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Mel Gibson έχει κερδίσει βραβείο Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας για την ταινία Braveheart και έχει σκηνοθετήσει επίσης το The Man Without a Face, το The Passion of the Christ και το Hacksaw Ridge.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed/ στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading