Fortnite: Έρχεται υποστήριξη DirectX 12 για καλύτερη απόδοση

Η Epic Games ανακοίνωσε επίσημα ότι πολύ σύντομα το Fortnite θα υποστηρίζει το DirectX 12, με αποτέλεσμα οι gamers να δουν σημαντικές βελτιώσεις σε ορισμένους υπολογιστές, ενώ ανοίγει και ο δρόμος για την υποστηρίξη της τεχνολογίας Ray Tracing.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η υποστήριξη DirectX 12 θα έρθει με το patch v11.20 που αναμένεται από μέρα σε μέρα, δεδομένου ότι η AMD έχει ήδη προαναγγείλει την υποστήριξη του DirectX 12 για το Fortnite στους drivers των καρτών γραφικών Radeon (έκδοση v19.11.3). Επομένως, το Fortnite θα ζορίζει στο εξής λιγότερο τη CPU του υπολογιστή.

Με την υποστήριξη του DirectX 12, οι gamers σε Windows PCs με high-end κάρτες γραφικών θα δουν υψηλότερο και σταθερότερο ρυθμό ανανέωσης των καρέ, διότι το DirectX 12 προσφέρει καλύτερη απόδοση για τη CPU διαμοιράζοντας το φορτίο του rendering σε όλους τους πυρήνες. Μελλοντικά, σκοπεύουμε να προσθέσουμε και άλλες δυνατότητες στο Fortnite που πλέον θα είναι εφικτές λόγω του DirectX 12.

Φυσικά, θα πρέπει η CPU και η GPU να υποστηρίζουν το DirectX 12 (όλες οι σύγχρονες κάρτες γραφικών δεν θα έχουν πρόβλημα) και ο υπολογιστής να χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Windows 10.

[Epic Games]

Loading