Η Lady Gaga έρχεται στο Fortnite!

Η μουσικός και ηθοποιός Lady Gaga έρχεται στο Fortnite αργότερα αυτή την εβδομάδα στο πλαίσιο του περίφημου Fortnite Festival.

Πριν από λίγη ώρα, η ίδια η Gaga επιβεβαίωσε την πολυαναμενόμενη εμφάνισή της στο μουσικό game mode της Epic Games και της Harmonix στο X (πρώην Twitter), στο οποίο οιυσιαστικά απάντησε σε ένα δικό της tweet που είχε γίνει viral το 2019 διότι ρωτούσε "What's fortnight". Η νέα ανάρτηση περιλαμβάνει επίσης αυτό που φαίνεται να είναι μια φωτογραφία μέσα στο παιχνίδι από το μοντέλο της στο Fortnite.

Από τότε που εκείνο το tweet έγινε viral πριν από σχεδόν πέντε χρόνια, έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 863.000 likes μέχρι σήμερα, με τους fans του Fortnite να πιέζουν ώστε η Lady Gaga να συμμετάσχει στο δημοφιλές παιχνίδι. Θα προστεθεί και αυτή στους συναδέλφους της ποπ καλλιτέχνες Marshmello, Travis Scott, Bruno Mars, Eminem, Ariana Grande και άλλους ως μέρος του Fortnite - αν και δεν είναι ακόμη σαφές σε τι βαθμό θα εμφανιστεί η Gaga.

Το tweet της Gaga σχετικά με το Fortnite Festival αναφέρει ότι θα συμμετάσχει στο παιχνίδι στις 22 Φεβρουαρίου, που είναι και η ημερομηνία έναρξης της 2ης σεζόν του Music Mode. Αυτό υπονοεί ότι μια εκδοχή της στολής της από το άλμπουμ και την περιοδεία Chromatica θα είναι μέρος του παιχνιδιού.

Το Fortnite Festival ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου με την προσθήκη του μουσικού/ηθοποιού The Weeknd. Μια ποικιλία από skins καλλιτεχνών και οργάνων βασισμένα στον The Weeknd κυκλοφόρησαν τότε ως μέρος του battle pass του Fortnite, και η είσοδος της Lady Gaga πιθανότατα θα ακολουθήσει μια παρόμοια δομή.

Το στοιχείο Fortnite Festival αποτελείται από δύο λειτουργίες: Main Stage, όπου οι παίκτες μπορούν να σχηματίσουν μια μπάντα και να παίξουν μαζί με κομμάτια όπως στα παιχνίδια Rock Band της Harmonix, και Jam Stage, όπου οι παίκτες μπορούν να κάνουν remix πολλαπλών τραγουδιών σε αυτοσχεδιασμούς.

Εμείς, πάντως, θέλουμε τη δικιά μας Lady Angela να μπει στο παιχνίδι...

Loading