Fortnite: Μια μαύρη τρύπα κατάπιε το παιχνίδι ενόψει της 11ης σεζόν!

Η Epic Games έχει σίγουρα τον τρόπο να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των gamers για το Fortnite, αν και τη σημερινή εξέλιξη δεν θα μπορούσε να την προβλέψει κανείς. Η ολοκλήρωσης της 10ης σεζόν του δημοφιλέστατου παιχνιδιού ολοκληρώθηκε με μια....μαύρη τρύπα να ρουφά τον κλασικό χάρτη και να το καθιστά unplayable!

Αυτή η μαύρη τρύπα παραμένει ορατή εν αναμονή της έναρξης της 11ης σεζόν και ανά διαστήματα πάλλεται αποκαλύπτωντας κάποιους θεωρητικά τυχαίους αριθμούς. Η ετιαρεία δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με την επερχόμενη 11η σεζόν και τα νέα χαρακτηριστικά που θα φέρει, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα δούμε πολύ νέο υλικό για να πάρει μια τόσο δραστική απόφαση.

Για όσους παίκτες ανησυχούν ότι μπορεί να χάσουν όσα αντικείμενα μάζεψαν στο προηγούμενο διάστημα, μπορεί να μην έχουμε κάτι επίσημο από την Epic Games, ωστόσο, το πιθανότερο είναι ότι θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται στη συλλογή τους.

Όσο περιμένουμε, πάντως, την 11η σεζόν, μπορούμε να παίξουμε το mini-game που ενσωμάτωσε η Epic Games εμπνευσμένη από το retro arcade Galaga της Bandai Namco. Για να αποκτήσετε πρόσβαση θα χρειαστεί να πραγματοποιήσετε τους παρακάτω συνδυασμούς ανάλογα με την κονσόλα στην οποία βρίσκεστε. Οι μικρότεροι σε ηλικία ίσως γελάσετε, αλλά οι 35+ θα θυμηθείτε μαγικές στιγμές των 80s και 90s.

Windows PC

Αν παίζετε με mouse και πληκτρολόγιο τότε πατήστε κατά σειρά: ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → Enter

PlayStation 4

Από το τηλεχειριστήριο DualShock 4 πατήστε ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → O X και έπειτα το κουμπί Options

Xbox One

Από το τηλεχειριστήριο πατήστε ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → B A και έπειτα το κουμπί Menu

Nintendo Switch

Είτε χρησιμοποιείτε τα Joy-Cons είτε το τηλεχειριστήριο Pro, η αλληλουχία είναι ↑ ↑ ↓ ↓ ← → ← → A B και έπειτα το κουμπί +

Loading