Forza Motorsport: Έρχεται το 2023, δείτε το πρώτο trailer

Σπουδαίες ανακοινώσεις για τον χώρο του gaming και από την εκδήλωση Xbox & Bethesda Games Showcase, με τη Microsoft και τους συνεργάτες της να αποκαλύπτουν νέα games και καινούργιο υλικό από πληθώρα παιχνιδιών.

Η Turn 10 μας έδειξε το πρώτο trailer για το νέο Forza Motorsport, το οποίο αναμένεται για τα Xbox Series X/S και Windows PC την Άνοιξη του 2023. Η εταιρεία το χαρακτηρίζει ως το πιο τεχνικά προηγμένο racing game όλων των εποχών, με υποστήριξη για Ray Tracing σε πραγματικό χρόνο, δυναμικό σύστημα καιρού ημέρας-νύχτας που θα επηρεάζει την θερμοκρασία της πίστας και επομένως την οδήγηση των οχημάτων, ενώ κάνει λόγω για ριζικά επανασχεδιασμένο σύστημα οδήγησης για μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία. Επίσης, θα δούμε νέα συστήματα ελέγχου και διαχείρισης των μηχανικών μερών των αυτοκινήτων, των ελαστικών και των καυσίμων.

Σε ό,τι αφορά τις πίστες, η Turn 10 έδειξε την επανασχεδιασμένη Maple Valley, το Circuit de Spa-Francochamps και τη Laguna Seca Raceway, ενώ προστέθηκαν νέες πίστες όπως το Kyalami Grand Prix στη Νότια Αφρική και το Circuit Hakone στην Ιαπωνία.

Loading