Forza Street: Διαθέσιμο δωρεάν για Android και iOS, με υποστήριξη για οθόνες 120Hz

Όπως το είχε προαναγγείλει, η Microsoft κυκλοφόρησε σήμερα το Forza Street στα καταστήματα εφαρμογών Google Play και App Store για συσκευές Android και iOS αντίστοιχα. Πρόκειται για την πρώτη mobile μεταφορά του δημοφιλέστατου racing game, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν με in-app συναλλαγές.

Το Forza Street είναι μια αρκετά απλοποιημένη έκδοση σε σύγκριση με όσα γνωρίζουμε από τη σειρά, παρόλα αυτά, οι δημιουργοί υπόσχονται μια απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία κομμένη και ραμμένη για τα δεδομένα των mobile συσκευών, με story mode και αγώνες διάρκειας μόλις 1 λεπτού. Οι gamers μπορούν να συλλέγουν και να αναβαθμίζουν πληθώρα κλασικών, μοντέρνων, retro supercars και sports οχημάτων, να διαμορφώνουν κατάλληλα το γκαράζ τους και φυσικά να συμμετέχουν στους αγώνες.

Οι κάτοχοι συσκευών Samsung Galaxy καλό θα είναι να κατεβάσουν το Forza Street από το Galaxy Store, διότι η Samsung προσφέρει αποκλειστικά bundles με οχήματα (π.χ. 2015 Ford Mustang GT), in-game credits και χρυσό. Να σημειωθεί, επίσης, ότι το Forza Street υποστηρίζει επίσημα οθόνες με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz!

Forza Street - [Google Play Link]

Forza Street - [App Store Link]


Loading