Foundation: Νέο άκρως εντυπωσιακό trailer για την επερχόμενη σειρά του Apple TV+

Η Apple κυκλοφόρησε ένα νέο - και το τελευταίο - trailer για την επερχόμενη σειρά Foundation που αναμένεται να συγκλονίσει το κοινό.

Η νέα sci-fi σειρά βασίζεται στα επικά μυθιστορήματα του Isaac Asimov και ομολογουμένως παρατηρούνται ομοιότητες με τη σειρά Game of Thrones με τη διαφορά ότι το Foundation εκτυλίσσεται στο διάστημα. To trailer προετοιμάζει τους θεατές για μία συναρπαστική δράση, με συγκλονιστικές ανατροπές και σαγηνευτικές μάχες για την ανάληψη της εξουσίας - στοιχεία που μας κάνουν να νοσταλγούμε τα συναισθήματα από τη θέαση των πρώτων σεζόν του Game of Thrones. 

Όταν ο επαναστάτης Δρ. Hari Seldon προβλέπει την επικείμενη πτώση της Αυτοκρατορίας, αυτός και μια ομάδα πιστών οπαδών επιχειρούν να ιδρύσουν το Foundation σε μια προσπάθεια ανοικοδόμησης και διατήρησης του πολιτισμού. Εξοργισμένοι από τους ισχυρισμούς του Hari, οι κυβερνώντες Cleons – κλόνοι του αυτοκράτορα - φοβούνται ότι η αντίληψη τους για τον γαλαξία εξασθενεί, καθώς αναγκάζονται να υπολογίσουν την πιθανή πραγματικότητα της απώλειας της κληρονομιάς τους μια για πάντα

Στο Foundation πρωταγωνιστούν οι Jared Harris και Lee Pace, μαζί με τους Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton και Alfred Enoch.

Αδιαμφισβήτητα θα περιμένουμε με ανυπομονησία την πρεμιέρα του Foundation στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 στο Apple TV+ για να εξακριβώσουμε τις υποθέσεις μας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading