Foundation: Πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 στο Apple TV+

Η Apple ανακοίνωσε ότι η πρώτη σεζόν της νέας θεαματικής sci-fi σειράς Foundation που θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 24 Σεπτεμβρίου 2021 στην υπηρεσία Apple TV+.

Η Apple ανέφερε ότι η σειρά Foundation είναι ένα έπος που εξιστορεί την πορεία μιας ομάδας στο μνημειώδες ταξίδι της να σώσει την ανθρωπότητα και να ανοικοδομήσει τον πολιτισμό της εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Όταν ο επαναστάτης Δρ. Hari Seldon προβλέπει την επικείμενη πτώση της Αυτοκρατορίας, αυτός και μια ομάδα πιστών οπαδών επιχειρούν να ιδρύσουν το Foundation σε μια προσπάθεια ανοικοδόμησης και διατήρησης του πολιτισμού. Εξοργισμένοι από τους ισχυρισμούς του Hari, οι κυβερνώντες Cleons – κλόνοι του αυτοκράτορα - φοβούνται ότι η αντίληψη τους για τον γαλαξία εξασθενεί, καθώς αναγκάζονται να υπολογίσουν την πιθανή πραγματικότητα της απώλειας της κληρονομιάς τους μια για πάντα

Στο Foundation πρωταγωνιστούν οι Jared Harris και Lee Pace, μαζί με τους Lou Llobell, Leah Harvey, Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton και Alfred Enoch.

Τέλος, η Apple δημοσίευσε ένα νέο trailer για τη σειρά Foundation, παρέχοντας καινούργιες πληροφορίες για όσους ανυπομονούν να την παρακολουθήσουν.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.



Loading