Furiosa: A Mad Max Saga, δείτε το νέο trailer για το πολυαναμενόμενο prequel

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από τότε που το πρώτο trailer του Furiosa: A Mad Max Saga μας έδωσε μια εντυπωσιακή γεύση από το prequel του George Miller, με πρωταγωνίστρια την Anya Taylor-Joy στο ρόλο μιας νεότερης εκδοχής του σκληροτράχηλου χαρακτήρα της Charlize Theron που παρουσιάστηκε στο Mad Max: Fury Road. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να δούμε ένα νέο trailer!

Σε αυτό παίρνουμε μια καλύτερη εικόνα του βίαιου backstory της Furiosa, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης της με τη μητέρα της και του λόγου για την ανελέητη εκδικητικότητα της, καθώς και του ανισόρροπου κακού του Chris Hemsworth, Warlord Dementus. Ο κακός του Fury Road, ο Immortan Joe, εμφανίζεται αλλά ίσως δεν είναι τόσο κακός εδώ όσο γίνεται αργότερα. Βλέπουμε, επίσης, και τη στιγμή που η Furiosa αποφασίζει ότι το ξύρισμα του κεφαλιού της είναι ο μόνος τρόπος για να πάει στη μάχη.

Ακολουθεί η επίσημη σύνοψη της ταινίας, η οποία γνωρίζουμε ότι θα αναφέρεται σε 15 χρόνια από τη ζωή της Furiosa:

Καθώς ο κόσμος κατέρρεε, η νεαρή Furiosa αρπάζεται από το Green Place of Many Mothers και πέφτει στα χέρια μιας μεγάλης ορδής μηχανόβιων με επικεφαλής τον Warlord Dementus. Σαρώνοντας την Wasteland, συναντούν την Citadel στην οποία προεδρεύει ο Immortan Joe. Ενώ οι δύο τύραννοι πολεμούν για την κυριαρχία, η Furiosa πρέπει να επιβιώσει από πολλές δοκιμασίες καθώς συγκεντρώνει τα μέσα για να βρει το δρόμο της επιστροφής.

Το Furiosa: A Mad Max Saga θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Μαΐου 2024.

Loading