Futurama: Επιστρέφει η θρυλική σειρά μετά από 10 χρόνια

Σχεδόν δέκα χρόνια πέρασαν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς Futurama και φαίνεται ότι το project παίρνει και πάλι μπρος χάριν στο Hulu. Το δίκτυο έχει παραγγείλει τη δημιουργία 20 επεισοδίων για μια ακόμη σεζόν της δημοφιλούς σειράς anime επιστημονικής φαντασίας, η οποία αποτελεί δουλειά των Matt Groening και David X. Cohen (The Simpsons).

Στη νέα σεζόν του Futurama θα επιστρέψουν όλοι οι συντελεστές των προηγούμενων επεισοδίων όπως ο Billy West (Fry), η Katey Sagal (Leela) και ο John DiMaggio (Bender). Οι δημιουργοί της σειράς δήλωσαν για τη μεγάλη επιστροφή τα εξής:

«Είμαι ενθουσιασμένος που έχω και πάλι την ευκαιρία να σκεφτώ το μέλλον ή γενικά οτιδήποτε άλλο από τη σημερινή εποχή», David X. Cohen.

«Είναι πραγματικά τιμή μου να ανακοινώσω τη θριαμβευτική επιστροφή του Futurama για άλλη μια φορά προτού μας κόψουν και πάλι απότομα», Matt Groening.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Hulu, η νέα σεζόν του Futurama θα προβληθεί μέσα στο 2023, άρα θα κλείσει μια δεκαετία από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου (Σεπτέμβριος 2013).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading