Galactic Civilisations III: Διαθέσιμο δωρεάν στο Epic Games Store

Ακόμη ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι μοιράζεται δωρεάν από το Epic Games Store στο πλαίσιο της καθιερωμένης εβδομαδιαίας ενέργειας του. Τη θέση του Star Wars Battlefront II: Celebration Edition, που παρεμπιμπτόντως “έριξε” τους servers λόγω της συρροής πολλών παικτών, παίρνει από σήμερα και μέχρι την επόμενη Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 το Galactic Civilisations III.

Πρόκειται για ένα 4X turn-based παιχνίδι στρατηγικής που καλεί τον παίκτη να δημιουργήσει τον δικό του γαλαξιακό πολιτισμό και να κυριαρχήσει απέναντι στους άλλους που θα ανακαλύψει στην πορεία, είτε μέσω της διπλωματίας, είτε μέσω της τεχνολογικής υπεροχής, είτε μέσω πολέμων και κατασκοπίας. Κάτι σαν Civilization, δηλαδή, απλά στο Διάστημα. Σε αυτό το τρίτο μέρος της σειράς προστέθηκε για πρώτη φορά multiplayer mode και online co-op mode.

Galactic Civilisations III - [Epic Games Store Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading