Games with Gold: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για Xbox One και Xbox 360 το Νοέμβριο

Τελευταία ημέρα του Οκτώβρη σήμερα και η Microsoft προχωρά στην ανακοίνωση των παιχνιδιών που θα είναι διαθέσιμα δωρεάν μέσα στο Νοέμβριο για τους Gold συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live, αλλά και για τους συνδρομητές του Xbox Game Pass Ultimate.

Όπως πάντα έχουμε τέσσερα παιχνίδια, με τα Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter και το Star Wars: Jedi Starfighter να είναι διαθέσιμα από την 1η Νοεμβρίου, ενώ τα The Final Station και Joy Ride Turbo θα είναι διαθέσιμα από τις 16 Νοεμβρίου.

  • Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter (κανονική τιμή €54.99) από 1 έως 30 Νοεμβρίου για το Xbox One
  • Star Wars: Jedi Starfighter (κανονική τιμή €9.99) από 1 έως 15 Νοεμβρίου για Xbox 360 και Xbox One μέσω του backwards compatibility
  • The Final Station (κανονική τιμή €14.99) από 16 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου για Xbox One
  • Joy Ride Turbo (κανονική τιμή €9.99) από 16 Νοεμβρίου έως 30 Νοεμβρίου για Xbox 360 και Xbox One μέσω του backwards compatibility

Να σημειωθεί ότι σήμερα είναι η τελευταία ημέρα που μπορείτε να παίξετε δωρεάν το Ninja Gaiden 3 και έχετε περιθώριο μέχρι τις 15 Νοεμβρίου για το Friday the 13th: The Game.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter

Αναλαμβάνεις τον ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ σε μια φανταστική περιπέτεια που συνδυάζει έρευνα και δράση, καθώς περιφέρεσαι στο Λονδίνο της Βικτωριανής εποχής και προσπαθείς να ανακαλύψεις το μυστήριο που κρύβει η υιοθετημένη κόρη σου. Οι αποφάσεις που θα πάρεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα διαμορφώσουν ανάλογα και το τέλος του παιχνιδιού.

Star Wars: Jedi Starfighter


Ξαναζήσε τα γεγονότα του Star Wars: Episode II - Attack of the Clones. Ο γαλαξίας βρίσκεται σε αναβρασμό και ο Ada Gallia λαμβάνει εντολή από το συμβούλιο των Jedi για να εξερευνήσει το σύστημα Karthakk.

The Final Station


Στον δυστοπικό κόσμο του The Final Station καλείσαι να μεταφέρεις του επιβάτες με ασφάλεια οδηγώντας ένα τραίνο στις επικίνδυνες γραμμές. Θα πρέπει να φροντίζεις το τραίνο σου για να είναι λειτουργικό, να εντοπίζεις του επιζώντες και να φτάνεις στον επόμενο σταθμό με κάθε κόστος.

Joy Ride Turbo


Ένα τρελό kart racing game που μπορείς να παίξεις μόνος ή με τους φίλους σου.

Loading