Games with Gold Σεπτέμβριος 2019: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια

Η Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τα παιχνίδια που θα προστεθούν στο Games with Gold για τους Gold συνδρομητές της υπηρεσίας Xbox Live το Σεπτέμβριο. Αυτή τη φορά έχουμε δύο τίτλους, έναν για το Xbox One και έναν για το Xbox 360 που μέσω του backwards compatibility μπορούν να παίξουν και όσοι έχουν στην κατοχή τους το Xbox One.

Οι κάτοχοι του Xbox One θα μπορούν να παίξουν εντελώς δωρεάν ολόκληρη την πρώτη σεζόν του Hitman (2016), δηλαδή τις τοποθεσίες και τα επεισόδια των Prologue, Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado και Hokkaido. 

Ο δεύτερος δωρεάν τίτλος για το Σεπτέμβριο είναι το Earth Defense Force 2025. Οκτώ χρόνια μετά την ήττα των εξωγήινων και την καταστροφή του Mothership, ο πολιτισμός των ανθρώπων έχει επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα. Το 2025, όμως, ανακαλύπτουν ότι υπάρχουν γιγαντιαίοι εξωγήινοι και έντομα στο βάθος της Γης. Οι Ravagers έχουν εξελιχθεί και είναι πιο ισχυροί από ποτέ. Η Earth Defense Force καλείται να αντιμετωπίσει τη νέα απειλή και να σώσει την Ανθρωπότητα για άλλη μια φορά.

Υπενθυμίζουμε ότι το Forza Motorsport 6 από το προηγούμενο promo παραμένει διαθέσιμο μέχρι και τις 16 Σεπτεμβρίου 2019. Εκείνη την ημέρα θα προστεθούν στα δωρεάν παιχνίδια τα We Were Here και Tekken Tag Tournament 2.

Loading