Gangs of Sherwood: Ημερομηνία κυκλοφορίας για το νέο action adventure

Οι NACON και Appeal Studios είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι το co-op παιχνίδι περιπέτειας δράσης Gangs of Sherwood θα είναι διαθέσιμο στις 19 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 5 και Xbox Series X|S. Επίσης θα μάθετε και νέες πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι, όπως το key art του παιχνιδιού, το νέο του λογότυπο και ένα νέο βίντεο gameplay που δείχνει την ένταση της θεαματικής μάχης του, την οποία μπορείτε να ζήσετε μόνοι σας ή με έως και τέσσερις παίκτες σε co-op.

Το νέο gameplay video επισημαίνει τους δύο playable χαρακτήρες στο Gangs of Sherwood: τους Robin Hood και Friar Tuck. Ο θρυλικός τοξότης Ρομπέν των Δασών διαπρέπει στις μάχες, εκτοξεύοντας ταχύτατα ομοβροντίες βελών που αιωρούνται πριν χτυπήσουν τους εχθρούς. Όσο για τον Friar Tuck, έχει δυνατή και γεροδεμένη σωματική διάπλαση, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χειρίζεται ένα βαρύ ρόπαλο που προκαλεί σημαντική ζημιά στους εχθρούς, ενώ παράλληλα προστατεύεται με την ενεργειακή του ασπίδα. Το νέο gameplay video αναδεικνύει τα πρώτα επίπεδα του παιχνιδιού, όπου οι ήρωές μας καταδιώκονται από τον στρατό του σερίφη του Nottingham στους δρόμους του Locksley και έρχονται αντιμέτωποι με το πρώτο ισχυρό boss.

Το Gangs of Sherwood είναι ένα co-operative action-adventure παιχνίδι για 1 έως 4 παίκτες με γρήγορο ρυθμό σε έναν επανασχεδιασμένο κόσμο βασισμένο στο θρύλο του Ρομπέν των Δασών. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνάμεις της Φιλοσοφικής Λίθου, οι στρατιές του Σερίφη του Nottingham έχουν αποκτήσει ανυπολόγιστη δύναμη και καταπιέζουν τον λαό της Αγγλίας περισσότερο από ποτέ. Σε μια μοναδική εκδοχή επιστημονικής φαντασίας του θρύλου του Ρομπέν των Δασών, το παιχνίδι διαθέτει εκρηκτικές μάχες, εντυπωσιακά combos και co-op gameplay για τους λάτρεις των επικών μαχών και προκλήσεων σε εκπληκτικά περιβάλλοντα.

Χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

  • 4 ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ PLAYABLE ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ - Επιλέξτε ανάμεσα στον Ρομπέν, την Maid Marian, τον Friar Tuck και τον Little John, τέσσερις θρυλικούς ήρωες με διαφορετικό στυλ μάχης και πλήρως παραμετροποιήσιμους.
  • ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ - Από το δάσος Sherwood μέχρι το φρούριο του σερίφη του Nottingham, ορδές εχθρών θα προσπαθήσουν να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας. Αποτρέψτε τα σχέδια του τυράννου και πολεμήστεσε εκπληκτικά περιβάλλοντα μέσα σε αυτή την ανασχεδιασμένη επιστημονική φαντασία ενός γνωστού κόσμου.
  • ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΕΩΣ 4 ΠΑΙΚΤΕΣ – Συνεργαστείτε με άλλους παίκτες για να δημιουργήσετε όλο και πιο εντυπωσιακές επιθέσεις και καταστροφικά combos.

To Gangs of Sherwood θα κυκλοφορήσει στις 19 Οκτωβρίου για PlayStation 5, Xbox Series X|S, Steam και στο Epic Games Store.

Loading