Καλοκαιρινό "άδειασμα" στο GearBest με μεγάλες προσφορές και το Xiaomi Mi Band 2 για προ-αγορά

gearbest_summer_sale

Το κατάστημα GearBest πραγματοποιεί το καθιερωμένο εποχιακό ξεσκαρτάρισμα των αποθηκών του και ως συνέπεια αυτού έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε πληθώρα προϊόντων από τον κατάλογο του καταστήματος. Αυτή τη φορά, το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στους φίλους των quadcopters και των gadgets, ωστόσο, δεν λείπουν οι ευκαιρίες για smartphones και tablets, όπως τα ακόλουθα:

  • Xiaomi Redmi Note 3 32GB σε τιμή €173.24 (έκπτωση 29%)
  • Onda V919 Air 64GB σε τιμή €142.48 (έκπτωση 50%)
  • Teclast X10 σε τιμή €88.38 (έκπτωση 30%)
  • Cubot X17 σε τιμή €123.65 (έκπτωση 61%)

Να σημειώσουμε, επίσης, ότι ξεκίνησαν να δέχονται και αυτοί προ-παραγγελίες για το Xiaomi Mi Band 2 που είδαμε εχτές, στην τιμή των €35.26.

Το Xiaomi Mi Band 2 έρχεται με οθόνη OLED 0.42”, μια σημαντική προσθήκη αν αναλογιστεί κανείς ότι στην προηγούμενη γενιά υπήρχαν απλά 3 φωτάκια LED και ένα στρόγγυλο home button. Έτσι, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει την ώρα, αλλά και την καταμέτρηση των βημάτων και των καρδιακών παλμών χωρίς να χρειάζεται το smartphone του.

Αν το συνδέσει μέσω Bluetooth 4.0 με το smartphone, τότε θα μπορεί να παρακολουθεί ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα και υπενθυμίσεις από third-party εφαρμογές, άρα η κοινότητα των developers θα έχει αρκετή δουλειά για να το εμπλουτίσει με περισσότερες λειτουργίες.

Η κατασκευή του είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP67 (αντοχή σε νερό και σκόνη), ενώ η μπαταρία του προσφέρει αυτονομία 20 ημερών!

Loading