Ghosts 'n Goblins Resurrection, έρχεται στο Nintendo Switch το θρυλικό «παλουκάκι»

Η Capcom θέλει να προκαλέσει “ψυχολογικά” προβλήματα και στη νέα γενιά των gamers ανακοινώνοντας στην εκδήλωση The Game Awards 2020 το νεο Ghosts ’n’ Goblins Resurrection για το Nintendo Switch. Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία θα θυμάστε προφανώς το τρομερά δύσκολο platform του 1985 και οι νεότεροι ήρθε η ώρα να καταλάβετε γιατί δεν διασώθηκαν πολλά από τα joysticks της εποχής. 

ghosts-n-gobling-resurrection-1.jpg

Η εταιρεία θα κυκλοφορήσει στις 25 Φεβρουαρίου 2021 το Capcom Arcade Stadium, μια συλλογή από 32 κλασικά arcade παιχνίδια (όπως 943 - The Battle of Midway, Bionic Commando, Super Street Fighter II Turbo) και μέσα σε αυτήν θα συμπεριλαμβάνεται το original Ghosts ’n’ Goblins, παρόλα αυτά, η έκδοση Resurrection θα έρθει με αναβαθμισμένα γραφικά και νέες προκλήσεις για τον gamer, αλλά και τρία επίπεδα δυσκολίας.

Δείτε και το σχετικό trailer:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading