Gmail: Νέες αλλαγές με την ενσωμάτωση λειτουργιών του Google+!

Gmail Plus 1

Η Google συνεχίζει την αναβάθμιση του Gmail με την ενσωμάτωση λειτουργιών του Google+, δίνοντας στον χρήστη τη δυνατότητα να παρακολουθεί status updates, να ταξινομεί τα emails του με τη βοήθεια των Google Circles και να μοιράζεται επισυναπτόμενες φωτογραφίες από τα emails του απευθείας στο Google+, και όλα αυτά από το inbox του!

Gmail Plus

Όπως καταλαβαίνετε, οι Κύκλοι σας θα παίξουν τον ρόλο των Labels και θα είναι πολύ σημαντικό να τους έχετε οργανώσει καλά (φίλοι, οικογένεια, εργασία κλπ.). Πατώντας επάνω σε κάποιον Κύκλο από την αριστερή στήλη, θα εμφανίζονται τα emails που σας έχουν στείλει άτομα που έχετε συμπεριλάβει σε αυτόν, κάτι που μπορείτε να κάνετε πλέον και μέσα από το Gmail.

Gmail Plus 2

Όταν δέχεστε ένα email από κάποιον που διατηρεί λογαριασμό στο Google+, θα εμφανίζεται και το τελευταίο status update του αποστολέα, μαζί με πληροφορίες που έχει μοιραστεί (όπως φωτογραφία προφίλ, στοιχεία επικοινωνίας κλπ.). Επιπλέον, κάθε φορά που κάποιος αλλάζει τα στοιχεία επικοινωνίας στο Google+ (διεύθυνση, αριθμός τηλεφώνου, διεύθυνση email), θα ενημερώνεται αυτόματα η λίστα των επαφών σας στο Gmail.

Gmail Plus 3

Τέλος, μεγάλη ευκολία προσφέρει η δυνατότητα άμεσου διαμοιρασμού στο Google+ μιας φωτογραφίας που βρίσκεται επισυναπτόμενη σε κάποιο email. Αυτό θα γίνεται μέσω της επιλογής Share δίπλα στην εικόνα που θέλετε να μοιραστείτε.

Οι νέες λειτουργίες θα εμφανιστούν σταδιακά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Loading