Gone Home, Hob, Drawful 2 και Totally Reliable Delivery Service δωρεάν στο Epic Games Store

Τέσσερα τα δωρεάν παιχνίδια που μπορούμε να αποκτήσουμε από το κατάστημα Epic Games Store για τις επόμενες 7 ημέρες, και φυσικά να τα κρατήσουμε για πάντα, αρκεί να τα προσθέσουμε στη βιβλιοθήκη μας έως τις 9 Απριλίου 2020. Πάμε να τα δούμε.

Το Gone Home είναι ένα χαλαρό adventure εξερεύνησης που σε τοποθετεί σε ένα άδειο σπίτι και σε καλεί να ανακαλύψεις τι έχει συμβεί. Ο ήρωας επιστρέφει στο σπίτι του μετά από έναν χρόνο με την προσδοκία ότι θα τον περιμένει η οικογένεια του, αλλά στο σπίτι δεν βρίσκεται κανείς. Προφανώς, κάτι δεν πάει καλά…

Το Hob της Runic Games (Torchlight) είναι ένα action adventure τοποθετημένο σε έναν εντυπωσιακό και άκρως βίαιο κόσμο. Οι gamers καλούνται να λύσουν τα μυστήρια του και να σώσουν τον πλανήτη προτού επικρατήσει το χάος.

Το Drawful 2 είναι ένα παρεΐστικο παιχνίδι ζωγραφικής που μάλλον αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για να παίζετε με την οικογένεια στο σπίτι αυτές τις μέρες.

Τέλος, το Totally Reliable Delivery Service κυκλοφόρησε επίσημα μόλις χτες και παρά το γεγονός ότι πρόκειται για νέο παιχνίδι, οι δημιουργοί αποφάσισαν να το μοιράσουν δωρεάν για την πρώτη εβδομάδα του. Είναι ένα co-op game έως τριών παικτών που καλούνται να παραδώσουν τα πακέτα σε διάφορα μέρη.

Θα βρείτε τα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store από εδώ και εδώ.

Loading