Good Omens: Ανακοινώθηκε η δεύτερη σεζόν για το Amazon Prime Video

To BBC και η Amazon Prime έδωσαν το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Good Omens. Ο Michael Sheen ως ένας ευγενής άγγελος εν ονόματι Aziraphale και ο David Tennant, ο σαρκαστικός δαίμονας Crowley επιστρέφουν για ακόμα μία φορά στους ρόλους τους.

Η πρώτη σεζόν της σειρά περιλάμβανε έξι επεισόδια και αποδείχθηκε μία τίμια και πιστή προσαρμογή του μυθιστορήματος του 1990 του Terry Pratchett. Στη νέα σεζόν, ωστόσο, θα συναντήσουμε μία νέα ιστορία με τους πρωταγωνιστές να δοκιμάζονται σε καινούριες προκλήσεις.

«Έχουν περάσει 31 χρόνια από τη δημιουργία του Good Omens, πράγμα που σημαίνει ότι πέρασαν 32 χρόνια από τότε που ο Terry Pratchett και εγώ ξαπλώσαμε στα κρεβάτια μας σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Σιάτλ και σχεδιάσαμε τη συνέχεια», δήλωσε ο Neil Gaiman, δημιουργός της σειράς. «Ο Terry δεν είναι πια εδώ, αλλά όταν ήταν, είχαμε μιλήσει για το τι θέλαμε να κάνουμε με τους Good Omens και πού θα πήγαινε η ιστορία στη συνέχεια», συνέχισε ο ίδιος.

Η δεύτερη σεζόν του Good Omens θα κυκλοφορήσει έξι επεισόδια και θα ξεκινήσει με τον Aziraphale και τον Crowley να συναντούν έναν άγγελο χωρίς μνήμη που περιπλανιέται στο Λονδίνο.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading