Ενίσχυση του Google Music Beta με δωρεάν τραγούδια και blog

Google Magnifier

Η Google ψάχνει να βρει τον τρόπο για να ενισχύσει την όχι και τόσο επιτυχημένη μουσική υπηρεσία Music Beta και γι’ αυτό το λόγο δημιούργησε το blog Magnifier, μέσα από το οποίο θα είναι δυνατή η προώθηση των καλλιτεχνών, αλλά και ένας χώρος για να δίνονται δωρεάν τραγούδια κάθε μέρα.

Ο επισκέπτης θα συνδέεται στο Magnifier με το λογαριασμό που διατηρεί στο Music Beta, και στη συνέχεια θα μπορεί να προσθέτει νέα τραγούδια στη βιβλιοθήκη του πατώντας απλά ένα κουμπί. Τα τραγούδια θα είναι κατά πάσα πιθανότητα δωρεάν, μάλλον για διαφημιστικούς λόγους, καθώς θα υπάρχουν και λίστες με τραγούδια προς πώληση από κάθε καλλιτέχνη.

Μέχρι στιγμής υπάρχουν δύο κατηγορίες, Song of the Day και Antenna, με την πρώτη να περιλαμβάνει το τραγούδι της ημέρας που προσφέρεται για download μόνο για αυτή την ημέρα, ενώ η δεύτερη περιλαμβάνει τον καλλιτέχνη της εβδομάδας, με τα τραγούδια να είναι διαθέσιμα για όλη την εβδομάδα. Τέλος, υπάρχει και ένα αρχείο με δωρεάν τραγούδια και συμβουλές για τη μουσική υπηρεσία.

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο blog Magnifier, αλλά ακόμη η υπηρεσία Google Music Beta είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Πάντως, η Google αρχίζει να ρίχνει βάρος στη μουσική υπηρεσία, την οποία θέλει να τελειοποιήσει (ή έστω να βελτιώσει σημαντικά) μέχρι να γίνει το παγκόσμιο άνοιγμα.

 

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Google, Music and tagged , . Bookmark the permalink.