Η Google άλλαξε το logo της για τη νέα εποχή [Video]

New-Google-Logo-2015

Με αφορμή, πιθανότατα, την πρόσφατη αναδιοργάνωση της εταιρείας κάτω από την ομπρέλα της Alphabet, η Google είναι δεδομένο ότι θα προχωρήσει σε αλλαγές και η πρώτη που βλέπουμε σήμερα αφορά το logo της.

Η αλλαγή δεν είναι συγκλονιστική, άλλωστε παρατηρούμε μόνο διαφορά στη γραμματοσειρά, ωστόσο, η επίσημη θέση της Google είναι λίγο πιο διαφωτιστική:

"Γιατί κάνουμε αυτή την αλλαγή; Μια φορά κι έναν καιρό, η Google ήταν ένας προορισμός που επισκεπτόσασταν από μια συσκευή, το desktop PC. Στις μέρες μας, οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τα προϊόντα της Google μέσω πολλών διαφορετικών συσκευών, εφαρμογών και πλατφορμών, συχνά μέσα στην ίδια ημέρα. Η προσδοκία σας είναι ότι θα σας βοηθήσει οποτεδήποτε και οπουδήποτε βρίσκεστε, είτε μιλάμε για κινητό τηλέφωνο, τηλεόραση, ρολόι, αυτοκίνητο ή desktop.

Σήμερα παρουσιάζουμε έναν νέο λογότυπο για να προσδιορίσουμε μια οικογένεια που αντικατοπτρίζει αυτήν την πραγματικότητα, ακόμα και στις μικρότερες οθόνες. Όπως βλέπετε, το logo και το brand της Google έχει αναβαθμιστεί για έναν κόσμο άπειρων συσκευών και διαφορετικών τρόπων αλληλεπίδρασης (όπως άγγιγμα, πληκτρολόγηση και ομιλία)"

Ήδη έχουμε παρατηρήσει αλλαγή στα favicons και στα buttons της εταιρείας. Πως σας φαίνονται;

[Google]

Loading