Google Pay: Διαθέσιμο στην Ελλάδα και στα smartwatches με Wear OS

Μέσα σε ένα μήνα, η Google καταφέρνει να φέρει υποστήριξη της υπηρεσίας mobile πληρωμών Google Pay μέσω του λειτουργικού συστήματος Wear OS για smartwatches σε 37 χώρες, καθώς πρόσθεσε ακόμη 10 αυτήν την εβδομάδα.

Όσοι χρήστες έχουν στην κατοχή τους κάποιο smartwatch με Wear OS 2 και NFC chip θα μπορούν να πραγματοποιούν ανέπαφες πληρωμές απευθείας από αυτό, αρκεί φυσικά να έχουν εγκαταστήσει την αντίστοιχη εφαρμογή στη συσκευή τους από το κατάστημα Google Play.

Η εφαρμογή Google Pay ανανεώθηκε μέσα στον Αύγουστο με νέο σχεδιασμό στη φιλοσοφία της γραμμής Material You, αλλά από πλευράς λειτουργικότητας δεν έχει μεγάλες διαφορές από την προηγούμενη έκδοση πλην της βελτίωσης στα swipes και τις μεγαλύτερες καρτέλες προεπισκόπησης των αποθηκευμένων χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

Αυτή τη στιγμή, το Google Pay μέσω Wear OS υποστηρίζεται σε Ελλάδα, Αυστρία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Βραζιλία, Χιλή, Τσεχία, Κροατία, Δανία, Χονγκ Κονγκ, Ιρλανδία, Νέα Ζηλανδία, Σλοβακία, ΗΑΕ, Ουκρανία, Σουηδία, Νορβηγία, Ταϊβάν, Εσθονία, Λιθουανία, Λετονία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σιγκαπούρη, Πορτογαλία, Ισπανία, Ιταλία, Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Φινλανδία, Καναδά, Ελβετία, Πολωνία, Ρωσία, Γαλλία και Αυστραλία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Google]

Loading