Το κατάστημα Google Play θα σου προτείνει να διαγράψεις εύκολα τις άχρηστες εφαρμογές

Μια νέα λειτουργία φαίνεται ότι θα προστεθεί σύντομα στο κατάστημα Google Play, η οποία θα βοηθά τους χρήστες να διαγράφουν με μεγαλύτερη ευκολία τις εφαρμογές που απλά κάθονται αναξιοποίητες στην Android συσκευή τους.

Όπως εντόπισε η ολλανδική ιστοσελίδα AndroidWorld, το κατάστημα Google Play θα εμφανίζει μια ειδοποίηση στον χρήστη που θα τους προτείνει να διαγράψουν συγκεκριμένες αχρησιμοποίητες εφαρμογές από τη συσκευή τους με σκοπό να απελευθερώσουν αποθηκευτικό χώρο.

Πατώντας επάνω σε αυτήν την ειδοποίηση, ο χρήστης θα βλέπει μια λίστα με αυτές τις εφαρμογές. Κάθε εφαρμογή της λίστας θα συνοδεύεται από μια περιγραφή και με πληροφορίες για το πότε κυκλοφόρησε, ενώ θα μπορείς να τις απεγκαταστήσεις απευθείας από εκεί και θα βλέπεις πόσο χώρο εξοικονομείς.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα ενσωματωθεί η λειτουργία σε όλους τους χρήστες, ούτε μετά από πόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αχρησίας θα θεωρείται μια εφαρμογή περιττή ώστε να συμπεριληφθεί σε αυτή τη λίστα.

Υπενθυμίζουμ ότι από τον Αύγουστο περιμένουμε να δούμε το νέο Google Play με μια ρύθμιση για τα reviews στα games, όπου θα δίνεται έμφαση στα πιο πρόσφατα και σχετικά για να προσαρμόζετα κατάλληλα η τελική βαθμολογία.

[via]

Loading