Google +1 κουμπί με νέα δυνατότητα δημοσίευσης στο Google+

Η Google αναβάθμισε το +1 κουμπί της προσθέτοντάς του νέες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας δημοσίευσης ιστοσελίδων απευθείας στο Google+.

Μέχρι πρότινος, το συγκεκριμένο κουμπί δημοσίευε περιεχόμενο σε ένα συγκεκριμένο tab στα προφίλ των χρηστών στο Google+, ενώ τώρα δείχνει να αλλάζει τακτική ακολουθώντας αυτή του μεγαλύτερου ανταγωνιστή του, Facebook Like, που ποστάρει στον τοίχο των χρηστών.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε η προσθήκη +snippets στο +1 κουμπί. Ένα +snippet είναι στην ουσία το link, η εικόνα και η περιγραφή που εμφανίζονται αυτόματα κάθε φορά που δημοσιεύεται ένα link στο Google+. Τα +snippets καθιστούν το περιεχόμενο πιο ελκυστικό στο Google+ και για το λόγο αυτό η κορυφαία μηχανή αναζήτησης προσφέρει τη δυνατότητα customization των snippets στους εκδότες.

Σύμφωνα με τη Google, το κουμπί +1 έχει γνωρίσει ήδη πολύ μεγάλη δημοτικότητα από την αρχική κυκλοφορία του τον Ιούνιο. Το κουμπί αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε περισσότερες από 1 εκατομμύριο ιστοσελίδες, συγκεντρώνοντας συνολικά 4 δισεκατομμύρια views ημερησίως. Αρκετά εντυπωσιακά νούμερα αν και η επιτυχία του συγκεκριμένου κουμπιού θα κριθεί από τα clicks και όχι από τα views...


New +1 Button Features- Sharing on Google+, and... by TechGear

[πηγή mashable]
Loading