Ψευδώνυμα, Σελίδες εταιρειών και Google Apps σύντομα στο Google+

Σε σημαντικότατες αλλαγές σκοπεύει να προχωρήσει σύντομα η Google, αφουγκραζόμενη για ακόμη μια φορά τις επιθυμίες αλλά και τα παράπονα των χρηστών του κοινωνικού δικτύου της.

Πρώτα από όλα, σχεδιάσει να δώσει τέλος στην μέχρι τώρα αυστηρή πολιτική της γύρω από το ζήτημα των ψευδωνύμων, σύμφωνα με την οποία επέτρεπε μόνο τα πραγματικά ονόματα των χρηστών και σε αντίθετη περίπτωση διέγραφε τους λογαριασμούς των χρηστών.

Έτσι, σύντομα τα ψευδώνυμα θα βρουν θέση στο Google+. Όπως αναφέρει ο Vic Gundotra της Google:

"Για να γίνει σωστά κάτι τέτοιο σωστά, τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα και επομένως θα χρειαστούμε λίγο χρόνο μέχρι να βρούμε έναν τρόπο να χειριστούμε το ζήτημα των ψευδώνυμων χωρίς να αλλάξει η ατμόσφαιρα του κοινωνικού δικτύου."

Επιπλέον, το νέο κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να προσφέρει επιτέλους υποστήριξη για σελίδες εταιρειών. Αναμφίβολα, αν υπάρχει κάτι στο οποίο η Google μπορεί να υπερέχει των άλλων κοινωνικών δικτύων, αυτό είναι η διαφήμιση των επιχειρήσεων και το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Τέλος, σε λίγες μέρες οι χρήστες του Google+ θα μπορούν επιτέλους να απολαμβάνουν όχι μόνο τα παιχνίδια του κοινωνικού δικτύου αλλά και τα Google Apps.

[πηγή digitaltrends]
Loading