Google+ Pages για επιχειρήσεις και λειτουργία Direct Connect!

Η Google ανοίγει επιτέλους το κοινωνικό δίκτυο Google+ και για τις επιχειρήσεις, περίπου 5 μήνες μετά την έναρξη της λειτουργίας του, επιταχύνοντας τις διαδικασίες για αυτό μετά την αρνητική κριτική που δέχτηκε για την άρνηση δημιουργίας τέτοιων λογαριασμών.

Google Plus Muppets Page

Πλέον, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους Google+ Pages, οι οποίες δε διαφέρουν σχεδόν καθόλου από τα αντίστοιχα προφίλ των χρηστών, με τη διαφορά ότι αναφέρεται στη σελίδα ότι πρόκειται για εταιρική ή brand σελίδα.

Συμφωνα με τον Vic Gundotra:

"Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε hangout με το τοπικό κατάστημα ποδηλάτων, ή να συζητήσουμε για τα ρούχα μας με το δημιουργό, ή να ακολουθήσουμε ένα μουσικό συγκρότημα. Οι Google+ Pages δίνουν ζωή σε οτιδήποτε μας απασχολεί στον πραγματικό κόσμο"

Οποιαδήποτε επιχείρηση, επαγγελματίας, εταιρία κλπ. θα μπορεί να δημιουργήσει τη δικιά της Google+ Page και ήδη έχουν τη δική τους οι Toyota, The Muppets, Fox News, Burberry, H&M, Pepsi κ.ά.

Ακόμη, όσοι δημιουργήσουν Google+ Page θα επωφεληθούν από το γεγονός ότι η Google θα τη συμπεριλαμβάνει στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά και από τη νέα λειτουργία Direct Connect, χάρι στην οποία οι χρήστες θα μπορούν να επισκέπτονται απευθείας τη σελίδα Google+, αρκεί να γράψουν στη μπάρα αναζήτησης το όνομα της εταιρίας με πρόθεμα "+" (π.χ. +Techgear.gr).

Φυσικά, η Google+ Page του TechGear.gr είναι ήδη έτοιμη και σας περιμένουμε όλους!


Google+ Pages by TechGear


Google+ Direct Connect by TechGear

BONUS: Εάν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμη λογαριασμό στο Google+, σίγουρα θα σας πείσουν τα Muppets...


The Muppets Join Google+ by TechGear

Loading