H Google αλλάζει πολιτική ασφαλείας σε όλες τις υπηρεσίες της!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα στο επίσημο blog της, η Google σχεδιάζει να προχωρήσει πολύ σύντομα σε αλλαγές σχετικά με την πολιτική ασφαλείας και τους όρους χρήσης όλων των υπηρεσιών της καθώς και το λειτουργικό σύστημα Android.

Δεδομένων των πολλών διαφορετικών προϊόντων και υπηρεσιών της και της συνεχούς προσπάθειας της να παρέχει μια ενοποιημένη εμπειρία χρήσης, οι αλλαγές αυτές θα είναι κοινές για την πλειοφηφία των υπηρεσιών αυτών και θα εξηγούν με απλό τρόπο τι πληροφορίες συλλέγονται και πώς χρησιμοποιούνται.

Επιπλέον, για όλες οι υπηρεσίες της (εκτός των Google Chrome, Google Books και Google Wallet) θα ισχύουν οι ίδιοι όροι χρήσης (διαβάστε τους εδώ), τους οποίους μάλιστα έχει ήδη επαναγράψει με τρόπο που να είναι απλοί και κατανοητοί για όλους τους χρήστες.

Οι αλλαγές θα ισχύουν από την 1η Μαρτίου, ενώ η Google θα φροντίσει μέχρι τότε να έχει ενημερώσει τους χρήστες της μέσω email ή ειδοποιήσεων στο homepage τους. Και αν αναρωτιέστε αν θα έχετε περιθώριο επιλογής, σας ενημερώνουμε ότι οι αλλαγές θα είναι υποχρεωτικές για όλους.


Google Privacy Policy Update

[πηγή googleblog]
Loading