Google TV: Αντεπίθεση με LG, Sony, Samsung και Visio στην CES 2012 [Video]

Google TV Partners

Ο Eric Schmidt είχε δηλώσει στις αρχές Δεκεμβρίου ότι το 2012 θα είναι η χρονιά της Google TV, και λίγες ημέρες πριν την έναρξη της CES 2012, ανακοίνωσε τις συνεργασίες της με LG, Sony, Samsung, Visio, MediaTek και Marvell!

LG Google TV

Έτσι, ακολούθησε και η αντίστοιχη ανακοίνωση της LG σχετικά με την "LG Smart TV with Google TV", η οποία θα είναι 3D HDTV (αγνώστου μεγέθους) τεχνολογίας Cinema 3D με ελαφριά ειδικά γυαλιά passive (χωρίς μπαταρίες), με επεξεργαστή LG L9 και δυνατότητα μετατροπής περιεχομένου 2D σε 3D, ενώ το τηλεχειριστήριο της θα είναι το Magic Remote QWERTY, με πληκτρολόγιο και κουμπιά διαχείρισης του ειδικά διαμορφωμένου λειτουργικού συστήματος Android Honeycomb.

LG Google TV Magic Remote QWERTY

Ακόμη, η Marvell ανακοίνωσε τον dual-core επεξεργαστή ARMADA 1500, με την εταιρία να υπόσχεται εκπληκτική απόδοση σε 3D video/graphics, πλούσιο ήχο και ταυτόχρονη κωδικοποίηση/αποκωδικοποίηση δύο αρχείων 1080p!

Περιμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον και τα προϊόντα των Sony, Samsung και Visio, αλλά και τους επεξεργαστές της MediaTek, για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για το εάν θα καταφέρει η Google TV να μπει στα περισσότερα σπίτια παγκοσμίως.


Google TV - CES 2012 Video

[πηγή Google]
Loading