Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition, ανακοινώθηκε επίσημα η remastered συλλογή!

Οι τελευταίες διαρροές αποδείχτηκαν καθοριστικές και απόλυτα αληθινές, καθώς η Rockstar Games ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο πως θα κυκλοφορήσει πριν το τέλος του 2021 τη συλλογή Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition.

Η συλλογή περιλαμβάνει τις remastered εκδόσεις των Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas, με την εταιρεία να υπόσχεται δραματικές βελτιώσεις στα γραφικά και το gameplay, χωρίς να χάνεται ο χαρακτήρας των original εκδόσεων.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αποκαλύψει αναλυτικές λεπτομέρειες για την ανακαίνιση των τριών τίτλων, καθώς και την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας. Το Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition αναμένεται σε Nintendo Switch, PS4, PS5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X/S, ενώ μέσα στο 2022 θα δούμε την έκδοση για Android και iOS.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading