Guardians of the Galaxy Vol. 3: Ανακοινώθηκε η τρίτη και τελευταία ταινία για την παρέα

Η καλύτερη παρέα που γνωρίσαμε μέσα από τον κόσμο της Marvel, οι Guardians of the Galaxy, θα επιστρέψουν για μια τελευταία περιπέτεια σε σκηνοθεσία James Gunn, όπως επιβεβαίωσε η Marvel Studios στο πλαίσιο του SDCC.

Η υπόθεση του Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι τοποθετημένη χρονικά μετά τον αποχωρισμό τους από τον Thor στο πρόσφατο Thor: Love and Thunder. Οι Star-Lord, Gamora, Drax, Nebula, Rocket Raccoon, Groot και Mantis θα έρθουν αντιμέτωποι με μια νέα απειλή (High Evolutionary) και θα γνωρίσουν τον μυστηριώδη Adam Warlock, ο οποίος είχε αναφερθεί στο τέλος του Guardians of the Galaxy Vol. 2.

Στο trailer που έδειξε η εταιρεία στο SDCC παρατηρήθηκαν μεγάλες αλλαγές σε όσα γνωρίζουμε για την ομάδα. Η Gamora ηγείται των Ravagers αλλά είναι μια εντελώς διαφορετική προσωπικότητα σε σύγκριση με τις πρώτες δύο ταινίες, ενώ θα δούμε και τον Rocket Raccoon σαν μωρό. Ο Chukwudi Iwuji (High Evolutionary) εμφανίστηκε στην σκηνή ντυμένος στον ρόλο του και επιβεβαίωσε ότι η δουλειά του είναι να παίρνει αηδιαστικά πλάσματα (δηλαδή τους ανθρώπους) και να τα μεταμορφώνει σε κάτι λιγότερο αποκρουστικό. Επομένως, περιμένουμε να δούμε ως κύριο αντίπαλο έναν θιασώτη της ευγονικής και ως βοηθό έναν ημίτρελο προφήτη (Adam Warlock).

Όλοι οι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν στους ρόλους τους (Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Bradley Cooper, Vin Diesel), ενώ ο Will Poulter θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο MCU ως Adam Warlock.

Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 αναμένεται στους κινηματογράφους στις 5 Μαΐου 2023.

Loading