H1Z1: Διαθέσιμο πλέον ως free-to-play τίτλος για όλους [Video]

Το H1Z1 ξεκίνησε την πορεία του ως ένα από τα πρώτα δωρεάν MMO games από τη Sony, αλλά μετέπειτα πέρασε στα χέρια της Daybreak Games που συνέχισε την ανάπτυξη του για σχεδόν τρία χρόνια ως τίτλο Steam Early Access. Τώρα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι μετατρέπει οριστικά το παιχνίδι σε free-to-play τίτλο με σκοπό να αυξήσει όσο το δυνατόν περισσότερο το κοινό που ασχολείται μαζί του και ευελπιστώντας να γίνει ένα από τα κορυφαία eSports.

Όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι μέσα στις τελευταίες 14 ημέρες μπορούν να ζητήσουν τα χρήματα τους πίσω, ενώ για τους υπόλοιπους θα δοθεί δωρεάν το H1Z1 Appreciation Paack που περιλαμβάνει πολλά skins, 10 victory crates και 10.000 skulls (το νέο νόμισμα του παιχνιδιού). Ακόμη, η Daybreak Games πρόσθεσε το νέο Auto Royal Mode και διοργανώνει το πρώτο επαγγελματικό πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 15 ομάδων.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε από τώρα αν θα καταφέρει να σημειώσει την επιτυχία των Fortnite: Battle Royale και PUBG, αλλά δεν χάνετε τίποτα να ρίξετε μια ματιά στο H1Z1 μέσα από τον λογαριασμό σας στην πλατφόρμα Steam.

[via]

Loading