HBO και HBO Max έρχονται στο YouTube TV!

Με τόσες πολλές υπηρεσίες streaming στον ορίζοντα, ο ανταγωνισμός φουντώνει, γίνεται ιδιαίτερα σκληρός και δαπανηρός για τις εταιρείες, ενώ ήδη κάποιοι αναζητούν συνεργασίες για να πουλήσουν σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κοινό το προϊόν τους.

Μία από αυτές τις συνεργασίες θα επισφραγιστεί μεταξύ WarnerMedia και Google, έτσι ώστε το περιεχόμενο των δικτύων HBO και Cinemax να προβάλεται και μέσα από την υπηρεσία YouTube TV. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, παρουσιάζει το γεγονός της ενσωμάτωσης και του επερχόμενου HBO Max ως add-on στο YouTube TV, αν και θα απαιτείται και πάλι η πληρωμή ξεχωριστής συνδρομής $14.99/μήνα για να παρακολουθείς μέσα από την υπηρεσία της Google.

Υπενθυμίζουμε ότι το HBO Max θα κάνει ντεμπούτο στις 20 Μαΐου 2020 με πολύ σημαντικές αποκλειστικότητες (π.χ. Friends, DC Universe, The Lord of the Rings, The Big Bang Theory - δείτε εδώ όλο τον κατάλογο).

Σημαντική, επίσης, και η πληροφορία που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα The Information ότι η Google θέλει να προσθέσει ακόμη περισσότερες υπηρεσίες streaming στο YouTube TV ως add-ons, επομένως, παρατηρούμε πως θέλει να καταστήσει τη δική της πλατφόρμα ως έναν κόμβο για να παρακολουθείς διάφορες υπηρεσίες χωρίς να καταφεύγεις στις ξεχωριστές εφαρμογές τους.

Θα περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και από αυτό το μέτωπο.

[via]

Loading