HBO Max: Πρεμιέρα το Μάιο του 2020 με $14.99/μήνα

Τον περασμένο Ιούλιο έγινε η πρώτη ανακοίνωση για τη νέα συνδρομητική υπηρεσία HBO Max, η οποία αποτελεί την απάντηση της WarnerMedia στα Disney+, Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις. Σήμερα μαθαίνουμε το χρονοδιάγραμμα για την πρεμιέρα της υπηρεσίας, την τιμή της συνδρομής και ορισμένα στοιχεία για το περιεχόμενο που θα υπάρχει διαθέσιμο.

Ξεκινώντας από το τελευταίο, ως παιδί της WarnerMedia, το HBO Max θα προσφέρει υλικό από το τεράστιο δίκτυο καναλιών της εταιρείας, όπως είναι τα CNN, TCM, TNT, Cartoon Network και DC Universe. Τα βαριά χαρτιά είναι φυσικά οι original παραγωγές του HBO, όπως τα Game of Thrones, House of the Dragon και Westworld, αλλά και οι αποκλειστικότητες του Friends και των ταινιών του Studio Ghibli.

Αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον στην παρουσίαση είναι το γεγονός ότι οι λίστες με τις προτεινόμενες σειρές και ταινίες θα δημιουργούνται από ανθρώπους και όχι από κάποιον αλγόριθμο AI, με τη συμμετοχή μάλιστα ορισμένων “διασημοτήτων”, χωρίς να έχει γίνει γνωστό κάποιο όνομα μέχρι στιγμής.

Η πρεμιέρα του HBO Max θα γίνει το Μάιο του 2020 και η τιμή της συνδρομής ορίστηκε στα $14.99/μήνα (δωρεάν για τους συνδρομητές της AT&T), δηλαδή σχεδόν όσο η στάνταρ συνδρομή στο Netflix, αλλά και υπερδιπλάσια από τα $6.99/μήνα που ζητά η Disney. Η εταιρεία υπόσχεται πρόσβαση σε 10.000+ ώρες περιεχομένου, παρόλα αυτά, μοιάζει αρκετά ακριβή σε σύγκριση με τους άμεσους ανταγωνιστές της. Για Ελλάδα κρατήστε μικρό καλάθι.

Loading