Highlander: Έρχεται reboot με πρωταγωνιστή τον Henry Cavill;

Το reboot του Highlander ανακοινώθηκε επίσημα και στο καστ της νέας ταινίας φαίνεται ότι θα συναντήσουμε τον Henry Cavill. Περίπου 35 χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας, των τεσσάρων sequel που ακολούθησαν και των δύο τηλεοπτικών σειρών, η ταινία Highlander επιστρέφει σε σκηνοθεσία του Chad Stahelski.

Για τους νεαρούς που δεν γνωρίζουν την υπόθεση, η ταινία Highlander εκτυλίσσεται τον 16ο αιώνα με τον πολεμιστή Connor MacLeod να ανακαλύπτει, μετά από έναν θανάσιμο τραυματισμό κατά τη διάρκεια μίας μάχης, ότι είναι αθάνατος. Ο Conor εκδιώκεται από τον τόπο του και αρχίζει την περιπλάνηση του, συναντώντας τον Ramirez, εξίσου απέθαντος, ο οποίος μετατρέπεται σε μέντορας του και τον μυεί στον άδυτο κόσμο των αθάνατων, μαθαίνοντας του ξιφασκία. Ο Conor τότε μαθαίνει ότι ο μοναδικός τρόπος για να πεθάνει είναι διά αποκεφαλισμού. Εν συνεχεία, η ιστορία λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη με μία μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ των αθάνατων, καθώς στο τέλος μπορεί να επιβιώσει μόνο ένας.

Ο Henry Cavill μας συστήθηκε ως Superman και εν συνεχεία τον είδαμε να πρωταγωνιστεί στη σειρά The Witcher και στο Mission Impossible: Fallout. Το όνομα του αιωρείται για τον ρόλο του πρωταγωνιστή, ωστόσο, ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν θα τον δούμε στον ρόλο του Connor ή του Ramirez. Μέχρι να δοθούν περισσότερες πληροφορίες για το καστ της νέας ταινίας Highlander, μπορείτε να απολαύσετε το trailer της πρώτης ταινίας:

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading