Honor View 20: Έρχεται με οπή στην οθόνη και καμερα 48MP!

Η Honor επιβεβαίωσε ότι η επόμενη ναυαρχίδα της με ονομασία Honor View 20 θα έρθει με καινοτομίες που δεν έχουμε ξαναδεί στην αγορά των smartphones, όπως η οπή στην all-screen οθόνη επάνω αριστερά και η κάμερα 48MP!

Η εταιρεία παρουσίασε τη συσκευή σε εκδήλωση στο Χονγκ Κονγκ και μας έδειξε τα πρώτα δείγματα φωτογραφιών, σαν ορεκτικό για το επίσημο λανσάρισμα που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιανουαρίου 2019 στο Παρίσι.

Δεν έγιναν γνωστά αλλά τεχνικά χαρακτηριστικά, ωστόσο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα τοποθετήσει τον επεξεργαστή Kirin 980 SoC που γνωρίσαμε στη σειρά Mate 20.

Σε ο,τι αφορά την κάμερα 48MP, η Honor, εχει επιλέξει τον αισθητήρα Sony IMX586 1/2'', τον οποίο θυμίζουμε ότι έχει επιλέξει και η Xiaomi για την επόμενη ναυαρχίδα της που θα παρουσιάσει επίσης τον Ιανουάριο.

Για να περάσουμε στην οθόνη, η εταιρεία παρουσιάζει τη νέα All-View Display που εξαλείφει σχεδόν ολοκληρωτικά τα bezels. Χαρακτηριστικό της η οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη φιλοξενία της εμπρόσθιας κάμερας με μια ιδιαίτερη επεξεργασία 18 στοιχείων για να χωρέσει.

Μια άλλη καινοτομία είναι η τεχνολογία Link Turbo που χρησιμοποιεί ταυτόχρονα το WiFi και τα δίκτυα 4G για μεγαλύτερες ταχύτητες download. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε δει παρόμοιες τεχνολογίες και στο παρελθόν αλλά η Honor ισχυρίζεται ότι θα προσφέρει πολύ μεγαλύτερες ταχύτητες χάριν στην τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης.

Αυτό θα γίνει με διαρκή ανάλυση του τρόπου χρήσης της συσκευής από τον χρήστη, όπως και ανάλυση των δικτύων.

Αυτα για την ώρα, αναμένουμε διαρκή ενημέρωση για όλα όσα αφορούν το Honor View 20 μέσα στις επόμενες ημέρες.

Loading