House of the Dragon: Ημερομηνία πρεμιέρας για το prequel του Game of Thrones

Ο κύβος ερρίφθη και για το House of the Dragon, την prequel τηλεοπτική σειρά του Game of Thrones, καθώς το δίκτυο HBO ανακοίνωσε πως θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική υπηρεσία HBO Max στις 21 Αυγούστου 2022.

Το House of the Dragon βασίζεται ελαφρώς στο ομώνυμο βιβλίο του George R.R. Martin που κυκλοφόρησε το 2018, αλλά η μεταφορά έχει γίνει με ευρύτερα στοιχεία από τον κόσμο του A Song of Fire and Ice. Η σειρά θα μας μεταφέρει εκατοντάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones και θα επικεντρωθεί στον Οίκο των Targaryen σε μια περίοδο έντονων εσωτερικών διαφωνιών.

house-of-the-dragon-premiere-1.jpg

Έχει ξεσπάσει ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ φατριών του Οίκου Targaryen για το ποιος θα διαδεχθεί τον βασιλιά Viserys I Targaryen στον Iron Throne. Αυτή η διαμάχη θα αποτελέσει το εφαλτήριο της πτώσης των Targaryen και της απώλειας των σημαντικότερων κτημάτων τους, δηλαδή των δράκων.

Η αλήθεια είναι ότι κρατάμε μικρό καλάθι για το sequel, αλλά ας ευχηθούμε ότι θα είναι τόσο επιτυχημένο όσο το Better Call Saul για το Breaking Bad.

Loading