House of the Dragon: Πρώτο teaser trailer για την δεύτερη σεζόν!

Στις αρχές του περασμένου μήνα ο CEO της HBO, Casey Bloys, επιβεβαίωσε ότι η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon θα προβληθεί το καλοκαιρί του 2024 και τώρα, ακριβώς έναν μήνα μετά, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το πρώτο trailer!

Η προβολή έγινε πριν από λίγη ώρα στο πλαίσιο του συνεδρίου CCXP και μέσα από αυτό ετοιμαζόμαστε για τον τεράστιο εμφύλιο πόλεμο του Οίκου των Targaryen. Πέραν ορισμένων καρέ που μας δείχνουν τους πιο σημαντικούς χαρακτήρες (όπως Rhaenys, Otto, Daemon, Rhaenyra, Lemon, Larys) και τους δράκους τους, μην περιμένετε κάτι πιο αναλυτικό για την υπόθεση.

Στη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon επιστρέφει στο σύνολο του (πλην ορισμένων εξαιρέσεων) το cast της πρώτης σεζόν, ενώ έχουμε και νέες προσθήκες όπως οι Amanda Colins (Jayne Arryn), Gayle Rankin (Alys Rivers), Kieran New (Hugh Hammer) και Simon Russell Beale (Simon Strong). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Miguel Sapochnik δεν θα επιστρέψει στην παραγωγή, δηλώνοντας κουρασμένος από τα τόσα χρόνια ενασχόλησης με το saga του Game of Thrones.

Η δεύτερη σεζόν του House of the Dragon αναμένεται το καλοκαίρι του 2024 στη συνδρομητική υπηρεσία Max, αλλά για την ώρα δεν έχουμε ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας.

Loading