HP LaserJet Pro: Οι νέοι οικονομικοί εκτυπωτές της εταιρείας

 

hp_color_laserjet

[Δ.Τ.]

Η HP ανακοίνωσε την κυκλοφορία έξι νέων, γρήγορων, οικονομικών μονόχρωμων εκτυπωτών LaserJet Pro με ενεργοποιημένη φορητότητα, ειδικά σχεδιασμένων για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Οι ανανεωμένοι απλοί και πολυλειτουργικοί HP LaserJet αποτελούν τους παραγωγικότερους εκτυπωτές της κατηγορίας τους, με 15% έως 20% μεγαλύτερες ταχύτητες εκτύπωσης σε κάθε μοντέλο των σειρών M100 και Μ200.

Όπως δήλωσε ο Santi Morera, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής του τμήματος Imaging & Printing της HP Inc.,

"Οι πελάτες ενθουσιάζονται με το ευκρινές, καθαρό κείμενο που προσφέρουν οι εκτυπωτές HP LaserJet, επιθυμούν ωστόσο περισσότερες επιλογές σε οικονονομικές τιμές. Με αυτή τη σειρά, η HP προσφέρει ορισμένους από τους πιο οικονομικούς, αποδοτικούς, μικρούς σε μέγεθος εκτυπωτές laser που κατασκευάστηκαν ποτέ με ενεργοποιημένη φορητότητα, ιδανικούς για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ή μικρά γραφεία"

  • Οι νέες σειρές εκτυπωτών απλής λειτουργίας HP LaserJet Pro M12 και πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro M26 προσφέρουν τη θρυλική και αξιόπιστη ποιότητα HP και αποτελούν τις πιο οικονομικές επιλογές που διαθέτει η HP στις αντίστοιχες κατηγορίες.
  • Η σειρά των μικρού μεγέθους εκτυπωτών M100 αποτελείται από προσιτές οικονομικά και αποδοτικές ενεργειακά απλές και πολυλειτουργικές συσκευές, οι οποίες προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση με ελάχιστες παρεμβάσεις, και ταχύτητες εκτύπωσης που φτάνουν έως και τις 22 σελίδες το λεπτό.
  • Η νέα σειρά M200, διαθέσιμη τόσο σε απλούς όσο και σε πολυλειτουργικούς εκτυπωτές, προσεγγίζει ταχύτητες έως και 28 σελίδων το λεπτό και αποτελεί την ιδανική λύση για μικρές επιχειρήσεις που δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην παραγωγικότητα. Τα 7 μόλις δευτερόλεπτα για την εκτύπωση της πρώτης σελίδας παρέχουν στον χρήστη μοναδική ταχύτητα διεκπεραίωσης της εκτυπωτικής του εργασίας, την πιο αποδοτική της κατηγορίας της.

Οι νέοι εκτυπωτές σχεδιάστηκαν ειδικά ώστε να υποστηρίζουν τον σύγχρονο τρόπο εργασίας. Μέσα σ’ έναν κόσμο που κινείται συνεχώς με γρήγορους ρυθμούς, οι συσκευές αυτές παρέχουν τη δυνατότητα για εύκολες εκτυπώσεις μέσω smartphone, tablet ή φορητούς υπολογιστές με Wi-Fi Direct, χωρίς την ανάγκη πρόσβασης σε εταιρικό δίκτυο.

Τέλος, χάρη στην τεχνολογία Αυτόματης Ενεργοποίησης/Αυτόματης Απενεργοποίησης HP, οι νέοι εκτυπωτές laser μπορούν να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να περιορίσουν τα έξοδα του ηλεκτρικού ρεύματος, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην παγκόσμια βιωσιμότητα.

Τιμολόγηση και Διαθεσιμότητα

Οι σειρές εκτυπωτών HP LaserJet Pro M12 και πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro M26 περιλαμβάνουν τις πιο οικονομικές συσκευές που κυκλοφόρησε ποτέ η HP στις αντίστοιχες κατηγορίες τους. Έχουν σχεδιαστεί για μεμονωμένους χρήστες και μικρές ομάδες εργασίας έως και τριών ατόμων που εκτυπώνουν από 100 έως 1.000 σελίδες το μήνα με ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει έως και τις 18 σελίδες το λεπτό.

Οι σειρές εκτυπωτών HP LaserJet Pro M12 και πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro M26 είναι διαθέσιμες από τις αρχές Οκτωβρίου 2016 σε καταστήματα λιανικής σε όλες τις χώρες της Ε.Ε., την Ελβετία, τη Νορβηγία και τις χώρες της Αδριατικής, με αρχική τιμή €79.

Οι εκτυπωτές της σειράς HP LaserJet Pro M100, απλοί και πολυλειτουργικοί, έχουν σχεδιαστεί για μικρές ομάδες εργασίας έως και πέντε ατόμων που εκτυπώνουν από 150 έως 1.500 σελίδες το μήνα6 με ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει έως και τις 22 σελίδες το λεπτό.

  • Η σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro M102 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις χώρες ΕΜΕΑ μετά τις 3 Οκτωβρίου 2016, με αρχική τιμή €99
  • Η σειρά πολυλειτουργικών εκτυπωτών HP LaserJet Pro M130 αναμένεται επίσης να είναι διαθέσιμη μετά τις 3 Οκτωβρίου 2016, με αρχική τιμή €139.

Οι εκτυπωτές της σειράς HP LaserJet Pro M200 έχουν σχεδιαστεί για μικρές ομάδες εργασίας έως και πέντε χρηστών που εκτυπώνουν έως 2.500 σελίδες το μήνα με ταχύτητα εκτύπωσης που φτάνει έως και τις 28 σελίδες το λεπτό, καθώς και με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης σε όλα τα μοντέλα.

  • Η σειρά εκτυπωτών HP LaserJet Pro M203 αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις χώρες ΕΜΕΑ μετά τις 3 Οκτωβρίου 2016, με αρχική τιμή €179.
  • Ο πολυλειτουργικός εκτυπωτής HP LaserJet Pro M227fdw αναμένεται να είναι διαθέσιμος στις χώρες ΕΜΕΑ μετά την 1η Νοεμβρίου 2016, με αρχική τιμή €329.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις νέες σειρές εκτυπωτών HP LaserJet Pro είναι διαθέσιμες στο www.hp.com/go/laserjet.

Loading