Η Huawei Ελλάδος συμμετείχε στην 82η ΔΕΘ

[Δ.Τ.]

Η Huawei Ελλάδος έλαβε μέρος στην 82η Διεθνή ‘Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017 και τιμώμενη χώρα ήταν η Κίνα.

Η συμμετοχή της Huawei, στο περίπτερο 13, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της εταιρείας για την παρουσίαση των δραστηριοτήτων και Τεχνολογικών Λύσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) που προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από το εξειδικευμένο προσωπικό της Huawei για τις ανταγωνιστικές end-to-end προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, της βιομηχανίας, των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών.

Επίσης, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα smartphones και τα tablets της εταιρείας. Το P10 ήταν εκείνο που έκλεψε την παράσταση, αποτελώντας τη ναυαρχίδα της Huawei: εκπληκτικό design, διπλή κάμερα από τη Leica, μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία και Full HD οθόνη με ανθεκτικό γυαλί συνθέτουν το προφίλ μιας πανίσχυρης συσκευής. Το P10 lite γοήτευσε τους επισκέπτες χάρη  στο εκλεπτυσμένο του design –καμπυλωτό 2.5D γυαλί διπλής όψης και μεταλλικό πλαίσιο. Ιδιαίτερα δημοφιλές υπήρξε το P9 lite 2017, το οποίο συνδυάζει οκταπύρηνο επεξεργαστή, Full HD οθόνης 5,2 ιντσών και κάμερα BSI στα 12 MP. Οι νεότεροι σε ηλικία επισκέπτες, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το Honor 9, τη high-end πρόταση του brand Honor το οποίο αναμένουμε να κυκλοφορήσει σύντομα και στην Ελλάδα.

Το Huawei Watch 2 αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πλέον ελκυστικές προτάσεις στην κατηγορία των wearables αφού με τη 4G συνδεσιμότητα του και τις προηγμένες λειτουργίες του, θα ακολουθήσει τον χρήστη παντού –και μάλιστα με αισθητική που παραπέμπει σε κλασσικό, πραγματικό ρολόι, ενώ τέλος στα tablets, τα MediaPad M3 τα οποία διαθέτουν IPS πάνελ με ανάλυση 2560x1600 και τα MediaPad M3 Lite έδειξαν έτοιμα να καλύψουν τις ανάγκες των χρηστών σε ψυχαγωγία και εργασία χάρη στους οκταπύρηνους επεξεργαστές τους, την άπλετη μνήμη RAM και τις κορυφαίες τους οθόνες.

Ο κ. Tony Bao, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei δήλωσε:

“Η 82η έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για την Huawei δεδομένου ότι φέτος τιμώμενη χώρα ήταν η Κίνα.

Στο πλαίσιο αυτό η Huawei Ελλάδος παρουσίασε στο περίπτερό της τις καινοτόμες Τεχνολογικές Λύσεις Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ICT) που παρέχει σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, επιχειρήσεις και δημόσιους φορείς αλλά και στους καταναλωτές μέσω των smartphones και των tablet τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει.

Η Huawei Ελλάδος, με τη διεθνή τεχνογνωσία που διαθέτει, παραμένει προσηλωμένη στην ελληνική αγορά με με στόχο να συμβάλει ενεργά στη δημιουργία της μελλοντικής κοινωνίας της πληροφορίας και την οικοδόμηση ενός καλύτερα συνδεδεμένου κόσμου”

Loading