up_icon
HUAWEI Laptops Windows

HUAWEI MateBook D 16 με μεγάλη οθόνη και υψηλές επιδόσεις σε μικρές διαστάσεις

30 Ιουνίου 2022 Techgear Team

HUAWEI MateBook D 16 με μεγάλη οθόνη και υψηλές επιδόσεις σε μικρές διαστάσεις

Η HUAWEI παρουσιάζει το νέο HUAWEI MateBook D 16 έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή υψηλής απόδοσης με μεγάλη οθόνη 16 ιντσών. Αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας Huawei Smart Office και φέρει, όχι μόνο την αισθητική, την καινοτομία και τις έξυπνες εμπειρίες που αποτελούν τα κορυφαία χαρακτηριστικά στοιχεία της σειράς MateBook, αλλά και ανεβάζει κι άλλο τον πήχη στους φορητούς υπολογιστές, με την ολοκαίνουργια οθόνη HUAWEI FullView που εξασφαλίζει άνεση στα μάτια, τον ισχυρό επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel Core H-Series υψηλής απόδοσης, το ελαφρύ μεταλλικό σώμα, καθώς και τις απεριόριστες δυνατότητες σύνδεσης και συνεργασίας μεταξύ πολλαπλών συσκευών. Το νέο HUAWEI MateBook D 16 έχει μεταμορφωθεί σε έναν αξιόπιστο σύντροφο για την εποχή του υβριδικού γραφείου, καθώς απελευθερώνει τη δημιουργική δύναμη όλων όσων θα το αποκτήσουν.

Το MateBook D 16 είναι αποτέλεσμα της εκτεταμένης έρευνας που έκανε η Huawei για τις ανάγκες των καταναλωτών στη νέα εποχή της εξ’ αποστάσεως εργασίας και μελέτης, κατά την οποία ανακάλυψε την επιθυμία τους για laptops που θα διαθέτουν μεγαλύτερη οθόνη και θα έχουν υψηλότερες αποδόσεις, αλλά παράλληλα θα παραμένουν λεπτά και ελαφρά.

Έτσι δημιουργήθηκε το νέο HUAWEI MateBook D 16 και έρχεται, όχι μόνο για να καλύψει αλλά και να ξεπεράσει αυτές τις απαιτήσεις.

Η HUAWEI έχει τοποθετήσει μια μεγάλη οθόνη 16 ιντσών σε ένα πλαίσιο στο οποίο άλλοι κατασκευαστές μπορούν συνήθως να τοποθετήσουν μόνο οθόνη 15,6 ιντσών, διευρύνοντας την ορατή περιοχή της οθόνης αλλά όχι το μέγεθος του σώματός της. Το HUAWEI MateBook D 16 επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν πολύωρη χρήση, με τέλεια προστασία στα μάτια. Διαθέτει μια όμορφη και καθηλωτική οθόνη FullView 16 ιντσών με αναλογία οθόνης προς σώμα 90% και αναλογία διαστάσεων 16:10, επιτρέποντας στους χρήστες να είναι πιο παραγωγικοί όταν εργάζονται με ιστοσελίδες, γραφήματα, δεδομένα και γραπτά έγγραφα. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να είναι παραγωγικοί εν κινήσει, χάρη στην υψηλή φορητότητα του HUAWEI MateBook D 16 χάρη στο ελαφρύ μεταλλικό σώμα του που ζυγίζει μόλις 1,7 κιλό, όσο και ένα laptop, 15,6 ιντσών.

Με το HUAWEI MateBook D 16, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι τα μάτια τους προστατεύονται χάρη στην πιστοποίηση TÜV Rheinland Low Blue Light. Τα χρώματα των εικόνων αναπαράγονται με ακρίβεια, χωρίς να οδηγούν σε κίτρινο γύψο, ενώ τα μάτια του χρήστη προστατεύονται. Επιπλέον, η οθόνη υιοθετεί DC dimming για να βοηθήσει τους χρήστες να ανακουφίσουν την κόπωση των ματιών.

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας, με ισχυρές επιδόσεις

Το HUAWEI MateBook D 16 τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή 12ης γενιάς Intel® Core™ H- Series Processor που εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε πολλαπλές εργασίες και πολύπλοκες χρήσεις, όπως ανάλυση δεδομένων, συλλογή κώδικα, άνοιγμα πολλαπλών ιστοσελίδων, γραφημάτων ή PowerPoints.

Παρά την υψηλή απόδοση, οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι ο φορητός υπολογιστής δεν θα υπερθερμανθεί ακόμη και όταν πραγματοποιούν έντονη χρήση, χάρη στο σύστημα ψύξης Huawei Shark fin Fan. Επιτρέποντας στους χρήστες να εναλλάσσονται ελεύθερα μεταξύ Standard Mode και Performance Mode, το HUAWEI MateBook D 16 απελευθερώνει πλήρως τις δυνατότητές του για να καλύψει τις διάφορες ανάγκες μεγάλου φόρτου εργασίας γραφείου και δημιουργίας περιεχομένου.

Η ισχυρή απόδοση δεν οφείλεται μόνο στην ισχύ του HUAWEI MateBook D 16. Επιπλέον, αυτός ο φορητός υπολογιστής, χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία HUAWEI Metaline Antenna, επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν σταθερά ασύρματα δίκτυα, ακόμα και με αδύναμα σήματα Wi-Fi, με την ταχύτητα λήψης να αυξάνεται κατά 55% ενώ η καθυστέρηση στο gaming και στη βιντεοδιάσκεψη μειώνεται κατά 57% και 67% αντίστοιχα.

Επίσης, ασυνήθιστα για έναν ελαφρύ φορητό υπολογιστή, το HUAWEI MateBook D 16 διαθέτει διαδρομή πλήκτρων 1,5 mm και αίσθηση πληκτρολογίου, εμπνευσμένη από διαστημικούς ανιχνευτές, για εύκολη και ξεκούραστη πληκτρολόγηση όλη την ημέρα. Το νέο ατομικό αριθμητικό πληκτρολόγιο επιτρέπει στους χρήστες να εργάζονται με γραφήματα, δεδομένα και έγγραφα πιο αποτελεσματικά, ενώ τα φυσικά πλήκτρα συντόμευσης επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες που χρησιμοποιούνται συχνά για υψηλότερη παραγωγικότητα.

Έξυπνες κλήσεις συνδιάσκεψης οποτεδήποτε κι οπουδήποτε

Καθώς η «υβριδική» εργασία και εκπαίδευση γίνονται σταδιακά κανόνας, οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στις τηλεδιασκέψεις τους. Ενόψει αυτού, το HUAWEI MateBook D 16 δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ενός χώρου συσκέψεων, οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε, με τη λύση Smart Conference, η οποία διαθέτει ήχο και κάμερα, με την ποιότητα και της έξυπνες λειτουργίες AI.

Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης, το FollowCam της κάμερας AI προσαρμόζει την οθόνη σε πραγματικό χρόνο για να διατηρεί το ηχείο στο κέντρο της λήψης, με αποτέλεσμα να μη χάνεται καμία λέξη του ομιλητή, ακόμα κι αν αυτός κινείται. Επιπλέον, με τη λειτουργία Eye Contact, οι συνομιλητές, αντί να φαίνονται σαν να κοιτάζουν την κάμερα, δείχνουν σαν να κοιτάζουν ο ένας τον άλλον, στα μάτια, για μια πιο φυσική και άνετη συνομιλία.

Επίσης, η δυνατότητα εικονικού background της κάμερας, επιτρέπει στους χρήστες να διατηρούν το απόρρητο του προσωπικού τους χώρου ή να κρύψουν την κίνηση άλλων ατόμων, πίσω τους.

Το HUAWEI MateBook D 16 διαθέτει επίσης αλγόριθμους μείωσης θορύβου αλλά και τη λειτουργία Προσωπικής Βελτίωσης Φωνής ενώ με τη ρύθμιση quad-mic, υποστηρίζει λήψη ήχου από πηγές έως και πέντε μέτρα μακριά από τη συσκευή.

huawei-matebook-d-16-official.jpg

Σούπερ συσκευή για smart εμπειρία

Το HUAWEI MateBook D 16 ανεβάζει τον πήχη και στη διασύνδεση συσκευών, χάρη στην τεχνολογία Super Device, που επιτρέπει την αβίαστη συνδεσιμότητα, με πολύ εύκολο τρόπο: Απλώς με τη τοποθέτηση των ακουστικών, του ποντικιού, του πληκτρολογίου, των ηχείων και των εκτυπωτών Huawei, κοντά στο HUAWEI MateBook D 16, ο φορητός υπολογιστής θα τα ανακαλύψει αυτόματα και οι χρήστες θα μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα, για να διαχειριστούν όλες τις συσκευές, σαν να ήταν μία ενιαία, σούπερ συσκευή.

Συνδεδεμένο με smartphone και tablet, το HUAWEI MateBook D 16, γίνεται ακόμα πιο χρήσιμο. Μόλις συνδέσετε ασύρματα το τηλέφωνό σας, θα δείτε τη διεπαφή χρήστη στην οθόνη του φορητού υπολογιστή σας, ώστε να μπορείτε να το χειρίζεστε μαζί με το smartphone, σαν να είναι μία συσκευή. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να επεξεργάζεστε τα αρχεία σας, να χρησιμοποιείτε και να διαχειρίζεστε έως και τρία παράθυρα εφαρμογών τηλεφώνου ταυτόχρονα, να λαμβάνετε κλήσεις βίντεο ή ήχου από το τηλέφωνό σας μέσω του MateBook σας, ακόμη και να χρησιμοποιείτε το ποντίκι και το πληκτρολόγιο για να ελέγχετε το smartphone σας.

Το tablet σας μπορεί να μετατραπεί σε επιφάνεια σχεδίασης ή δεύτερη οθόνη. Στη λειτουργία καθρέφτη, η οθόνη του φορητού υπολογιστή προβάλλεται στο tablet, με τις δύο συσκευές να εμφανίζουν το ίδιο περιεχόμενο: το tablet μπορεί να επωφεληθεί από την απίστευτη απόδοση του φορητού υπολογιστή ενώ το laptop μπορεί να έχει πρόσβαση στη γραφίδα του tablet, κάνοντας το σχέδιο ακόμα πιο εύκολο. Με τη λειτουργία επέκτασης, η οθόνη του φορητού υπολογιστή επεκτείνεται στο tablet, επιτρέποντας το να λειτουργεί ως εξωτερική οθόνη, ώστε να μπορείτε να κάνετε κύλιση και να περιηγηθείτε εύκολα μεταξύ των δύο συσκευών. Τέλος, η Λειτουργία Συνεργασίας σάς επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο μεταξύ των συσκευών μέσω ενός απλού drag n drop.

Το HUAWEI MateBook D 16 μπορεί επίσης να συνδεθεί με μια οθόνη HUAWEI MateView, ώστε να βλέπετε την εργασία σας σε ακόμα μεγαλύτερη επιφάνεια. Ο φορητός υπολογιστής υποστηρίζει επίσης διαχείριση αρχείων πολλών συσκευών και αναζήτηση τεχνητής νοημοσύνης. Το πρώτο επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν εύκολη αναζήτηση στις συνδεδεμένες συσκευές τους, ενώ το δεύτερο υποστηρίζει τη γρήγορη αναζήτηση αρχείων και εικόνων στον υπολογιστή, στο Διαδίκτυο και σε άλλες συνδεδεμένες συσκευές για μεγαλύτερη ευελιξία.

Η τέλεια συσκευή για την εποχή του «υβριδικού γραφείου»

Κοιτάζοντας τη μεγάλη οθόνη του HUAWEI MateBook D 16, την εύκολη φορητότητα, την ισχυρή απόδοση, τις έξυπνες δυνατότητες τηλεδιάσκεψης και την απρόσκοπτη συνδεσιμότητα Super Device, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί αυτός ο φορητός υπολογιστής είναι η τέλεια συσκευή για την εποχή του «υβριδικού γραφείου». Διαθέτει επίσης τον φορτιστή τσέπης 2ης γενιάς 65 W και περισσότερες θύρες για ευέλικτες συνδέσεις, ώστε να μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με ρεύμα όπου κι αν βρίσκεστε.

Το νέο HUAWEI MateBook D 16 είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία με δώρο το HUAWEI MatePad T 10s σε όλο το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της εταιρείας, αλλά και στο Huaweistore.gr, ενώ η επίσημη διάθεσή του θα είναι στις 13 Ιουλίου.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Techgear Team

ΣΧΟΛΙΑ
read more

HUAWEI P50 Pro Review: Ένα μεγάλο «αν» θα το έβαζε στην συζήτηση για τον τίτλο του κορυφαίου

16 Αυγούστου 2022 Christos Elpidis

Αν και συνηθίζουμε να δοκιμάζουμε τα smartphones για μερικές ημέρες πριν καν ανακοινωθούν ή αμέσως μόλις κυκλοφορήσουν στην αγορά, αποφασίσαμε στην περίπτωση των HUAWEI P50 Pro και HUAWEI nova 9SE να κάνουμε ...

Hot καλοκαιρινή προσφορά: Κάντε δικό σας το HUAWEI WATCH GT 3 Pro με δώρο το HUAWEI Sound Joy

01 Αυγούστου 2022 Techgear Team

Αποκτήστε τώρα το HUAWEI Watch GT3 Pro, το πιο κομψό smartwatch της αγοράς, με τα πάνω από 100 sports modes και το ολοκαίνουριο, επαγγελματικό mode ελεύθερης κατάδυσης, το ρολόι που επέλεξε ο παγκόσμιος ...

HUAWEI MatePad Pro 11: Επίσημα το λεπτότερο και ελαφρύτερο 11'' tablet στον κόσμο

27 Ιουλίου 2022 Christos Elpidis

Όπως το είχε προαναγγείλει, η HUAWEI παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο το HUAWEI MatePad Pro 11, το νέο premium tablet της που χαρακτηρίζεται από την εταιρεία ως το λεπτότερο και ελαφρύτερο tablet στον κόσμο με ...

HUAWEI nova Y90: Ήρθε το νέο καινοτόμο και νεανικό smartphone με την προσιτή τιμή

25 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Η HUAWEI, μετά την κυκλοφορία του nova Y70, λανσάρει το νέο HUAWEI nova Y90, ολοκληρώνοντας τη σειρά Υ με προσιτά smartphones, αλλά με προηγμένη τεχνολογία. Το HUAWEI nova Y90 διαθέτει προηγμένη κατασκευή, ...

HUAWEI MateBook D 16: Η απάντηση στην ερώτηση «ποιο laptop να αγοράσω»!

15 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού και το μυαλό όλων να είναι στις παραλίες και τις όμορφες βραδιές, αλλά ο καιρός περνά γρήγορα και αρκετοί φίλοι έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως πλησιάζει ...

HUAWEI nova Y70: Διαθέσιμο στην Ελλάδα με κομψό design και τεράστια αυτονομία

11 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Το HUAWEI nova Y70 αποτελεί τη νέα προσθήκη στην οικογένεια της επιτυχημένης σειράς nova Y και είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά για να κάνει την τεχνολογία ακόμη πιο προσιτή σε όλους! Το νέο smartphone...

HUAWEI FreeBuds Pro 2: Νέα γενιά ακουστικών για υψηλές απαιτήσεις

06 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Για τους λάτρεις του ποιοτικού ήχου και της τεχνολογίας τα νέα HUAWEI FreeBuds Pro 2 είναι η κορυφαία επιλογή. Τα Freebuds Pro 2 αξιοποιούν την τεχνογνωσία της εταιρείας στην κατασκευή ακουστικών TWS και ...

HUAWEI Watch GT 3 Pro: Πολυτέλεια, κομψότητα και υψηλές αθλητικές επιδόσεις

05 Ιουλίου 2022 Techgear Team

Από την πρώτη στιγμή που τα smartwatch μπήκαν στην καθημερινότητα των χρηστών πριν από μερικά χρόνια, η HUAWEI επέδειξε ιδιαίτερο ζήλο για να καταφέρει να δημιουργήσει προϊόντα που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ...

HUAWEI Tag: Η απάντηση της εταιρείας στα Apple AirTags

05 Ιουλίου 2022 Christos Elpidis

Μετά τις Apple, Samsung και Tile ήρθε η ώρα της HUAWEI να παρουσιάσει τα δικά της tags, τα οποία ανακοινώθηκαν για την αγορά της Κίνας με ονομασία HUAWEI Tag και κόστος 99 yuan (περίπου €15). Το κάθε HUAWEI Tag...

HUAWEI nova 10 και nova 10 Pro: Επίσημα με οθόνες OLED 120Hz, selfie κάμερα 60MP και πανέμορφο design

04 Ιουλίου 2022 Christos Elpidis

Η HUAWEI παρουσίασε επίσημα πριν από λίγο στην Κίνα τα νέα HUAWEI nova 10 και HUAWEI nova 10 Pro, δύο upper mid-range smartphones που ξεχωρίζουν για τον πανέμορφο σχεδιασμό, την εξαιρετικά λεπτή και ελαφριά ...

Loader
techgear_icon