HUAWEI Watch GT 3 Pro: Το κορυφαίο smartwatch σε σπουδαία Black Friday προσφορά!


Με την Black Friday να σηματοδοτεί ουσιαστικά την έναρξη της εορταστικής περιόδου, αρκετός κόσμος ξεκινά την ανασκόπηση της χρονιάς που κλείνει και θέτει στόχους για την επόμενη, φιλοδοξώντας αυτή τη φορά να καταφέρει την υλοποίηση τους. Προφανώς ο καθένας έχει την δική του ατζέντα και τις δικές του προτεραιότητες, αλλά όλοι μας δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως η υγεία και η σωματική δραστηριότητα είναι αδιαπραγμάτευτοι παράγοντες για κάθε τι καλό που μπορεί να περιμένουμε σε αυτήν τη ζωή.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι υπάρχει μια γενικότερη στροφή όλων των ηλικιακών ομάδων στην άσκηση και το fitness. Μάλιστα η πλειοψηφία των αθλούμενων ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να μάθει πως μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα των προπονήσεων, καθώς και να βλέπει την επίδραση που έχουν αυτές στο σώμα του σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η κατηγορία των wearables έχει σημειώσει τεράστια ανάπτυξη και όλες οι εταιρείες ρίχνουν μεγάλο βάρος στην εξέλιξη των προϊόντων τους, ούτε φυσικά η πρόθεση ολοένα και περισσότερων καταναλωτών να προμηθευτούν ένα προηγμένο smartwatch.

Σε μια τόσο κορεσμένη κατηγορία συσκευών, η HUAWEI δεν έχει καταφέρει απλά να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους. Το brand της έχει μετατραπεί σε συνώνυμο των κορυφαίων smartwatches της αγοράς, τόσο από αισθητικής πλευράς, όσο και για τις επιδόσεις και την αυτονομία τους. Η τεχνογνωσία που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μετουσιώνεται σε πρωτοποριακές λειτουργίες για να δίνει την λύση στις ανάγκες των σύγχρονων και απαιτητικών καταναλωτών.

Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα της ηγετικής θέσης που κατέχει η HUAWEI στον κόσμο των smartwatches είναι το HUAWEI Watch GT 3 Pro. Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις (Ceramic και Titanium), αμφότερες με πολυτελή και πανέμορφο σχεδιασμό, ανθεκτική κατασκευή, ανεπανάληπτη αυτονομία και πληθώρα λειτουργιών που αφορούν την παρακολούθηση της σωματικής δραστηριότητας, της ευεξίας και του fitness.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση της HUAWEI είναι ότι καταφέρνει να παντρέψει μαεστρικά δύο κόσμους σε μια μοναδική συσκευή. Την πολυτέλεια των κλασικών ρολογιών με τις σύγχρονες λειτουργίες των smartwatches. Τόσο η Ceramic Edition, όσο και η Titanium Edition μπορούν να φορεθούν χωρίς δεύτερη σκέψη σε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση και να ταιριάξουν ιδανικά με μια επίσημη γυναικεία ή ανδρική ένδυση. Ταυτόχρονα, όμως, προσφέρουν στον χρήστη τις πιο προηγμένες λειτουργίες για να κατανοήσει την συμπεριφορά του σώματος του καθόλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, όπως και να περάσει στο επόμενο επίπεδο την προπόνηση του.

huawei-watch-gt-3-pro-bf-1.jpg

Υγεία και Ευεξία

Το HUAWEI Watch GT 3 Pro διαθέτει την τελευταία τεχνολογία HUAWEI TruSeen 5.0+ με την οποία παρακολουθεί τις μεταβολές του καρδιακού παλμού σε πραγματικό χρόνο με απίστευτη ακρίβεια, ακόμα και όταν οι αλλαγές είναι έντονες και απότομες (π.χ. όταν τρέχεις ή κολυμπάς). Παράλληλα, παρακολουθεί διαρκώς το επίπεδο κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2), τα διάφορα στάδια του ύπνου (HUAWEI TruSleep 2.0), τα επίπεδα stress και τον εμμηνορυσιακό κύκλο των γυναικών.

Από τον περασμένο μήνα, μάλιστα, έχει προστεθεί και η λειτουργία ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ECG), η οποία έχει λάβει πιστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο αισθητήρας για την εκτέλεση του ECG καταγράφει σε πραγματικό χρόνο τον φλεβοκομβικό ρυθμό και την κολπική μαρμαρυγή του χρήστη. Η διαδικασία μέτρησης είναι εξαιρετικά απλή, καθώς αρκεί να ακουμπήσεις τον δείκτη σου στο κουμπί στο πλάι της συσκευής για 30 δευτερόλεπτα και θα δεις άμεσα τα αποτελέσματα στην οθόνη του HUAWEI Watch GT 3 Pro. Στο κουμπί ECG υπάρχει επίστρωση τιτανίου, ηλεκτρόδια υψηλής πιστότητας και υπερσύγχρονοι αισθητήρες PPG που επιτρέπουν την ακριβέστατη καταγραφή της καρδιακής λειτουργίας ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Εκτός από τον έλεγχο για αρτηριοσκλήρωση, ο χρήστης λαμβάνει και προσαρμοσμένες συμβουλές για την καρδιαγγειακή του υγεία.

huawei-watch-gt-3-pro-bf4.jpg

Να σημειώσουμε, επίσης, πως έχει ενσωματωθεί και ο βοηθός υγείας Healthy Living Shamrock, ο οποίος ενημερώνει τακτικά τον χρήστη σχετικά με διάφορες προκλήσεις που τον ενθαρρύνουν να καλλιεργήσει καλές και υγιεινές συνήθειες, όπως την ημερήσια πρόσληψη νερού, τον όγκο άσκησης, υπενθύμιση ύπνου, υπενθύμιση λήψης φαρμάκων κ.ά.

Ένας personal trainer στο χέρι σου

Από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του HUAWEI Watch GT 3 Pro είναι η δυνατότητα να παρακολουθείς περισσότερες από 100 φυσικές δραστηριότητες. Από τις πολύ κλασικές (περπάτημα, τρέξιμο, ποδηλασία, κολύμβηση) μέχρι πιο ασυνήθιστα αθλήματα (γκολφ, ράγμπι, κωπηλασία, χόκεϊ) και διασκεδαστικές δραστηριότητες (χορός, μπαλέτο).

Ειδικά για τους δρομείς προσφέρεται η δυνατότητα έξυπνου σχεδιασμού της προπόνησης τους, καταστρώνοντας ένα προσωπικό πλάνο με βάση την φυσική κατάσταση και τους στόχους απόδοσης. Το HUAWEI Watch GT 3 Pro αναλύει και αξιολογεί διάφορα δεδομένα, όπως τον καρδιακό παλμό, τον ρυθμό, την απόσταση κλπ. προκειμένου να προσφέρει στον χρήστη επαγγελματικές συμβουλές που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί. Να σημειωθεί, επίσης, ότι το σύστημα GNSS Dual Band καλύπτει τα πέντε σημαντικότερα δορυφορικά συστήματα γεωεντοπισμού (GPS, Beidou, GLONASS, Galileo, QZSS) για να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή που βρίσκεσαι και να βλέπεις την διαδρομή σου ακόμα και όταν βρίσκεσαι offline.

huawei-watch-gt-3-pro-bf.jpg

Σημαντική και η δουλειά που έχει γίνει στην αδιαβροχοποίηση του HUAWEI Watch GT 3 Pro για όσους ασχολούνται με την κολύμβηση και τις καταδύσεις. Το smartwatch μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε βάθος έως 30m (πίεση 5ATM) και μάλιστα με την λειτουργία Free Diving παρέχει πληροφορίες κατάδυσης σε πραγματικό χρόνο, ενώ λειτουργεί και ως εξατομικευμένος προπονητής άπνοιας!

Όλες οι λειτουργίες που αφορούν την προπόνηση και την υγεία είναι διαθέσιμες με ακόμα πιο αναλυτικές πληροφορίες στην εφαρμογή HUAWEI Health, απ’ όπου μπορείς να πραγματοποιήσεις πληθώρα ενεργειών για να ενισχύσεις την εμπειρία χρήσης των smartwatches της εταιρείας.

huawei-watch-gt-3-pro-bf-3.jpg

Απρόσκοπτη Λειτουργία και Τεράστια Αυτονομία

Τα δύο μοντέλα HUAWEI Watch GT 3 Pro έρχονται με τρομερά ευκρινείς οθόνες AMOLED (1.43’’ η Titanium και 1.32’’ η Ceramic), πληθώρα διαθέσιμων watchfaces για κάθε περίσταση και χρήση, καθώς και 4GB αποθηκευτικό χώρο για να αποθηκεύεις μουσική απευθείας σε αυτά. Είναι συμβατά με iPhone και Android, με την διαδικασία σύζευξης να γίνεται εύκολα και γρήγορα μέσω της εφαρμογής HUAWEI Health.

Η εμπειρία χρήσης είναι ταχύτατη, οι εφαρμογές ανοίγουν αστραπιαία και η πλοήγηση είναι απίστευτα ομαλή, ενώ το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 2.0 είναι ιδιαίτερα απλοποιημένο για να κατανοεί πλήρως τις δυνατότητες του ακόμα και ο πιο αρχάριος χρήστης κάθε ηλικίας.

Το καλύτερο; Όλη αυτή η ομορφιά και λειτουργικότητα που προσφέρει το HUAWEI Watch GT 3 Pro παραμένει «ζωντανή» στον καρπό σου για πολλές μέρες χωρίς να χρειαστεί να φορτίσεις. Η HUAWEI απέχει έτη φωτός από τον ανταγωνισμό στον τομέα της αυτονομίας, μιας και η Titanium Edition προσφέρει έως 14 ημέρες φυσιολογικής χρήσης με μία φόρτιση ή 8 ημέρες με πολύ έντονη χρήση! Τα αντίστοιχα νούμερα για την Ceramic Edition είναι στις 7 και 4 ημέρες αντίστοιχα, τα οποία και πάλι είναι πολύ μεγαλύτερα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

huawei-watch-gt-3-pro-bf-5.jpg

Σπουδαία ευκαιρία να το αποκτήσεις

Αν, λοιπόν, ο στόχος για τη νέα χρονιά είναι να φροντίσεις λίγο περισσότερο την υγεία και την ευεξία σου, τότε μη χάσεις την πολύ καλή προσφορά της HUAWEI για την Black Friday, καθώς η εταιρεία «κόβει» €100 από την αρχική τιμή των δύο εκδόσεων!

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Titanium - HUAWEI Ελλάς

HUAWEI WATCH GT 3 Pro Ceramic - HUAWEI Ελλάς

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Loading