HUAWEI Watch GT3 Gold και Elite Edition, το τέλειο δώρο για το ταίρι σου!

Το έθιμο του εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου κρατάει χρόνια και στη χώρα μας ως μια ακόμη αφορμή για να εκφράσεις την αγάπη σου στον ή στην σύντροφο σου. Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερος κόσμος έχει αφήσει στην άκρη τα κλασικά λουλούδια, σοκολατάκια, δείχνοντας προτίμηση στα ομολογουμένως πιο χρήσιμα προϊόντα τεχνολογίας.

Η HUAWEI δεν θα μπορούσε να μην σταθεί δίπλα στους ερωτευμένους σε αυτήν την συγκυρία και γι’ αυτό τρέχει μια ξεχωριστή προσφορά για τα HUAWEI Watch GT3 Gold και Elite Edition, τα οποία θα βρείτε σε μοναδικές τιμές έως τις 19 Φεβρουαρίου 2023 μέσα από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας (Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο). Χωρίς αμφιβολία, ένα smartwatch της HUAWEI είναι μια εξαιρετική πρόταση δώρου διότι θα χαρίσεις στον/στην σύντροφο σου ένα «κόσμημα υψηλής τεχνολογίας» για το χέρι!

huawei-valentine-1.jpg

Τα HUAWEI Watch GT3 Gold και Elite Edition είναι δύο εντυπωσιακά smartwatches, τόσο από πλευράς εμφάνισης, όσο και στον τομέα της λειτουργικότητας. Πολυτελής και ανθεκτική κατασκευή με κομψό μπρασελέ που ταιριάζει σε κάθε ντύσιμο και περίσταση, είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο, είτε για την προπόνηση σου.

Όπως όλα τα smartwatches της HUAWEI, αμφότερα ξεχωρίζουν για τις προηγμένες λειτουργίες παρακολούθησης της σωματικής δραστηριότητας και της ευεξίας του χρήστη. Άλλωστε, όταν είμαστε ερωτευμένοι η πρώτη έγνοια που έχουμε στο μυαλό μας είναι να είναι καλά στην υγεία του το αγαπημένο μας πρόσωπο. Με τα HUAWEI Watch GT3 Gold και Elite Edition μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο, καθώς παρακολουθούν διαρκώς την αναπνοή, τον καρδιακό παλμό, το επίπεδο του στρες, τον κορεσμό του οξυγόνου στο αίμα, αλλά και την θερμοκρασία του σώματος.

huawei-valentine-2.jpg

Επιπλέον, χάριν στην τεχνολογία HUAWEI TruSleep 2.0 προσφέρεις στον σύντροφο σου την δυνατότητα να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου του, ενώ μέσα από την εφαρμογή HUAWEI Health μπορεί να βλέπει αναλυτικά στοιχεία για όλες τις μετρήσεις και να λαμβάνει εξατομικευμένες συμβουλές και υπενθυμίσεις για άθληση, ύπνο, διαλογισμό, ξεκούραση, φάρμακα, μέχρι και για να πίνει νερό! Με όλα αυτά θα είσαι σίγουρος ότι θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση…όταν πρέπει!

huawei-valentine-3.jpg

Ειδικά για τους λάτρεις του fitness, τα HUAWEI Watch GT3 Gold και Elite Edition διαθέτουν περισσότερα από 100 προγράμματα προπόνησης, στα οποία συμπεριλαμβάνονται 18 επαγγελματικές λειτουργίες και προσαρμοσμένα προγράμμα εκγύμνασης ανάλογα με το επίπεδο του αθλούμενου.

Και όπως περιμένει κανείς από smartwatch της HUAWEI, η αυτονομία φτάνει έως τις 14 ημέρες με μία φόρτιση!

Τα HUAWEI smartwatches είναι συμβατά με iOS και Android κινητά τηλέφωνα.

huawei-watch-gt3-valentine.jpg

Μη χάσετε την ξεχωριστή προσφορά για τα HUAWEI GT3, -Gold και Elite edition- για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η οποία διατίθεται από το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI: Γερμανός, Κωτσόβολος, Public Group, Πλαίσιο.

Αποκτήστε τα έως τις 19 Φεβρουαρίου σε μοναδικές τιμές και χαρείτε τον έρωτά σας με τη βοήθεια της τεχνολογίας!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Loading