Hunger Games: Το prequel θα γυριστεί μέσα στο 2022

Το prequel της ταινίας Hunger Games που θα βασίζεται στο βιβλίο της Susan Collins, The Ballad of Songbirds and Snakes και θα παρουσιάσει τον νεαρό Coriolanus Snow και την πορεία του θα ξεκινήσει την παραγωγή το επόμενο έτος, με πληροφορίες να αναφέρουν το πρώτο εξάμηνο του 2022.

Tη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Francis Lawrence, ο οποίος σκηνοθέτησε επίσης τις τρεις τελευταίες Hunger Games ταινίες: Catching Fire, Mockingjay Part 1 και Part 2 και ο Michael Arndt θα επιμεληθεί το σενάριο.

Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για το καστ, οπότε δεν ξέρουμε ποιος θα υποδυθεί τον Snow ή οποιονδήποτε άλλο χαρακτήρα. Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2023 ή αρχές του 2024.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading