Η άνοιξη ήρθε νωρίτερα με εκπτώσεις σε Windows 10 Pro και Office

Το κατάστημα Goodoffer24 βιάζεται να φέρει την Άνοιξη, αλλά αυτό δεν μας χαλάει καθόλου μιας και φέρνει μαζί του νέες μεγάλες εκπτώσεις στην αγορά λογισμικού για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους, χωρίς να ξοδέψουν πολλά χρήματα και χωρίς να κινδυνεύουν από τα κενά ασφαλείας των “σπασμένων” εκδόσεων.

spring-sale-promo.jpg

Στις ήδη μειωμένες τιμές, το κατάστημα Goodoffer24 μας δίνει και πάλι τη δυνατότητα να κερδίσουμε επιπλέον έκπτωση 30% χρησιμοποιώντας το κουπόνι TG30 στο ταμείο για την αγορά κλειδιών Windows 10 Home/Pro/Enterprise, Office 2016/2019/365 και πακέτων. Ενδεικτικά, αναφέρουμε τα παρακάτω προϊόντα:

Η διαδικασία αγοράς είναι πανεύκολη. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα λάβετε ένα email με το κλειδί για το προϊόν που αγοράσατε. Μη ξεχνάτε να ελέγχετε και τον φάκελο “Spam” στα email σας διότι μπορεί καμιά φορά να καταλήξει εκεί. Σε περίπτωση που προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάστημα στη διεύθυνση service @ goodoffer24.com.

Στις μεθόδους πληρωμής συμπεριλαμβάνονται οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, αλλά προτείνουμε πάντα το PayPal για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Loading