Η Apple δεν επιτρέπει στους κακούς των ταινιών να κρατούν iPhone!

Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχαμε παρατηρήσει, αλλά για να το λέει ο διάσημος σκηνοθέτης Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi) μάλλον κάτι θα ξέρει παραπάνω. Σε συνέντευξη του στο Vanity Fair, ο Johnson δήλωσε ότι η Apple επιτρέπει μεν την εμφάνιση των iPhone στις ταινίες, αρκεί να μην βρίσκονται στα χέρια των κακών!

Υπάρχει και κάτι αστείο, το οποίο δεν ξέρω αν πρέπει να το αποκαλύψω ή όχι. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, αν και υπάρχει μια πιθανότητα να βρω τον μπελά μου στην επόμενη ταινία μυστηρίου που θα γυρίσω, αλλά οκ, θα το πω. Είναι πολύ ενδιαφέρον.
Η Apple σου επιτρέπει να χρησιμοποιείς τα iPhone στις ταινίες ωστόσο - και αυτό είναι πολύ κρίσιμο αν παρακολουθείτε ταινίες μυστηρίου - οι κακοί δεν επιτρέπεται να έχουν iPhone μπροστά στην κάμερα. Τώρα, όσοι σκηνοθέτες θέλουν να κρατήσουν μυστικό ότι κάποιος χαρακτήρας είναι κακός, μάλλον θα θέλουν να με σκοτώσουν…

Γενικά, η Apple θέτει πολύ αυστηρούς κανόνες για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται, φωτογραφίζονται και προβάλλονται οι συσκευές της. Στο πλαίσιο των οδηγιών της αναφέρεται, για παράδειγμα, ότι τα προϊόντα της θα πρέπει να επιδεικνύονται με τον καλύτερο δυνατό φωτισμό και με τον πιο θετικό τρόπο για την εταιρεία.

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα παρακολουθήσετε κάποια ταινία ή σειρά, αν υποπτεύεστε κάποιον παρατηρήστε μήπως έχει στα χέρια του iPhone ή Macbook.

Loading