Η Apple κλείνει το My Photo Stream στις 26 Ιουλίου 2023

Η Apple ανακοίνωσε επίσημα ότι θα κλείσει οριστικά την υπηρεσία My Photo Stream στις 26 Ιουλίου 2023 και ενημερώνει σχετικά τους χρήστες να μεταφέρουν τις όποιες φωτογραφίες έχουν σε αυτήν στο iCloud Photos πριν την καταληκτική ημερομηνία.

Η εταιρεία παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει η μεταφορά, ενώ διευκρινίζει πως θα μπλοκάρει το upload νέων φωτογραφιών στο My Photo Stream ένα μήνα νωρίτερα, δηλαδή στις 26 Ιουνίου 2023.

Επειδή έχει δημιουργηθεί μια κάποια σύγχυση με το My Photo Stream, να υπενθυμίσουμε ότι όλες οι φωτογραφίες που έχετε περασμένες στην υπηρεσία βρίσκονται αποθηκευμένες ταυτόχρονα σε τουλάχιστον μία από τις Apple συσκευές σας (iPhone, iPad, Mac). Επομένως, εάν την έχετε ακόμα στην κατοχή σας δεν θα χάσετε κάποια από τις φωτογραφίες του My Photo Stream ακόμα και αν δεν ακολουθήσετε την διαδικασία μεταφοράς στο iCloud Photos.

Σε περίπτωση, πάντως, που έχετε ανεβάσει φωτογραφίες στο My Photo Stream και τις έχετε διαγράψει από την βιβλιοθήκη της συσκευής όπου είναι ενεργοποιημένη η υπηρεσία, τότε θα πρέπει είτε να τις μεταφέρετε στο iCloud Photos, είτε να τις κατεβάσετε και πάλι στην συσκευή σας.

[Apple]

Loading