Η Halo Infinite έκδοση του Xbox Series X είναι τρομερά εντυπωσιακή

Η Μicrosoft έχει βαλθεί να αδειάσει τις τσέπες μας παρουσιάζοντας στη Gamescom 2021 την πρώτη custom έκδοση του Xbox Series X με θέμα το Halo Infinite. Τα αποκαλυπτήρια έγιναν με ένα άκρως εντυπωσιακό video που μπορείτε να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και τα αντίστοιχα ντυμένα τηλεχειριστήρια.

Η έκδοση Halo Infinite Xbox Series X θα είναι διαθέσιμη στις 15 Νοεμβρίου σε τιμή €549.99 με σκούρα μεταλλική κατασκευή και χρυσές πινελιές, ηχητικά βγαλμένα από το δημοφιλές παιχνίδι όταν την ανοίγεις ή την κλείνεις, αλλά και με νέα μπλε απόχρωση για τον ανεμιστήρα στο επάνω μέρος. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται το custom τηλεχειριστήριο και εξυπακούεται ότι θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων.

Να σημειωθεί ότι το τηλεχειριστήριο Halo Infinite Limited Edition Elite Series 2 θα πωλείται ξεχωριστά σε τιμή €199.99.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading